Mărturisirea făcută de Tudor Chirilă la „Vocea României”: „E și cu un pic de educație. E unul dintre lucrurile care m-au făcut să stau aici”

Mărturisirea făcută de Tudor Chirilă la „Vocea României”: „E și cu un pic de educație. E unul dintre lucrurile care m-au făcut să stau aici”

Tudor Chirilă face în ediția din această seară de la „Vocea României” o confesiune despre ce înseamnă show-ul pentru el. Totodată, și Irina Rimes surprinde cu declarațiile la adresa lui Horia Brenciu și Theo Rose.

În această seară, de la 20:30, pe scena de la „Vocea României”, va fi ultima etapă a confruntărilor. Concurenții rămași se vor duela, iar cei mai buni vor trece mai departe, în etapa KO-urilor. Încă mai sunt locuri disponibile în echipe, așa că cei care nu vor fi aleși mai au o șansă, aceea de a merge alături de alt antrenor.

Tudor Chirilă: „Vocea României nu este doar despre concurenți, despre mine, despre ce facem în show”

„Pentru mine, Vocea României nu este doar despre concurenți, despre mine, despre ce facem în show. E și cu un pic de educație, adică cred că la o oră de maximă audiență să asculți Norah Jones la Vocea României e unul dintre lucrurile care m-au făcut să stau aici, e acel mic moment în care poți să spui: băi, da, am adus în atenția oamenilor un alt tip de muzică”, va spune Tudor Chirilă în această seară.

Experiența „Vocea României” îi face pe unii dintre concurenți să se descopere: „M-au copleșit puțin emoțiile. Zic că mă lupt mai mult cu gândurile mele. Am fost învățată să zâmbesc tot timpul, să fiu pe placul tuturor și trebuie să înțeleg că asta nu se poate de fiecare dată”, va spune una dintre concurente, la repetițiile pentru duetul pe care îl va susține.

Irina Rimes va ține să-și felicite colegii, pe Horia & Theo Rose, în urma unui moment care a impresionat-o: „Aș vrea să le dau mâna acestor antrenori pentru că mi se pare că au făcut o treabă foarte bună și cred că e prima oară când am auzit piesa asta cântată atât de bine. E foarte greu de ales.”

Tudor Chirilă spune ce se întâmplă în culisele „Vocea României”

Tudor Chirilă a câștigat cu concurenții lui cinci sezoane ale emisiunii „Vocea României”. A pregătit zeci de piese alături de aceștia, a petrecut multe ore la antrenamente și mărturisește că în culisele show-ului există multă muncă, depusă de o echipă mare.

„Vocea României este o producție impresionantă, complexă. Lumea poate nu-și dă seama de nivelul de muncă, de ce se întâmplă într-un termen foarte scurt. Zilele noastre de filmare durează în jur de 12 ore, chiar mai mult.

Pentru tot ce se vede acum în desfășurare, la televizor, s-au terminat audițiile pe nevăzute, care se filmează în două sau trei zile, se iau decizii rapide şi foarte complexe. Nu este simplu să te afli în scaunul ăla, încercând să fii tot timpul echitabil şi corect vizavi de tine, de întoarcerile tale”, a explicat pentru Fanatik antrenorul, care își face mereu strategii privind concurenții și melodiile pe care aceștia le vor interpreta, după ce i-a ales în echipa lui.

„Pe de altă parte, e nevoie să faci o strategie care să-i ajute pe toți concurenții tăi. E un volum de muncă mare. De exemplu, într-o perioadă foarte scurtă, concurenţii trebuie să învețe foarte multe piese. Fiecare echipă are șapte piese, iar tu, ca show, ca producţie, trebuie să faci 28 de piese într-un timp foarte scurt”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *