Snoop Dogg a anunțat că renunță la fumat: „După multe discuții cu familia mea”

Snoop Dogg a anunțat că renunță la fumat: „După multe discuții cu familia mea”

Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, a anunțat pe rețelele de socializare că renunță la fumat. Celebrul rapper nu a oferit prea multe explicații despre decizia sa, ci a cerut doar să i se respecte intimitatea.

Snoop Dogg, care și-a construit o imagine în jurul consumului exagerat de marijuana, spune că renunță la fumat. Starul hip-hop, al cărui nume real este Calvin Broadus, a făcut anunțul surprinzător pe rețelele de socializare prin intermediul unui mesaj scris pe o fotografie alb-negru.

„După multe reflecții și discuții cu familia mea, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”, a postat el pe contul personal Instagram și pe platforma X.

Snoop Dogg

î

Unii fani au speculat că postarea făcea parte, de fapt, dintr-o strategie de marketing pentru compania sa de canabis, în timp ce alții au spus că aparenta decizie a vedetei de a renunța la fumat ar putea fi luată din motive de sănătate.

„Știu cât de grea este această tranziție, mai ales pentru cineva ca tine. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie”, „Am renunțat la fumat acum câteva luni și literalmente am atât de multă claritate de când m-am oprit. Felicitări!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

BBC i-a contactat pe reprezentanții lui Snoop Dogg pentru a afla mai multe detalii despre declarația sa, dar jurnaliștii publicației internaționale nu au primit încă un răspuns.

Artistul a dezvăluit în anul 2019 că a avut un angajat cu normă întreagă a cărui singură sarcină era să-i ruleze țigările. Iar în anul 2021, Snoop Dogg a dezvăluit pe Reddit că avea 81 de pauze de fumat pe zi.

„De când am devenit bunic m-am schimbat în multe feluri”

Despre această schimbare din viața lui, Snoop Dogg a vorbit, cu mult înainte, într-un interviu pentru Daily Mail, unde spunea că faptul că a devenit bunic l-a făcut să facă anumite schimbări în obiceiurile sale.

„De când am devenit bunic m-am schimbat în multe feluri. M-a făcut să mă gândesc la modul în care trăiesc, la cum mă mișc, la tipul de oameni cu care sunt asociat. Vreau să-mi văd nepoții crescând și singurul mod în care pot face asta este să iau măsuri de precauție în ceea ce privește stilul meu de viață.”

Snoop Dogg este căsătorit din anul 1997 cu Shante Taylor și au împreună trei copii. Artistul mai are un copil, pe Julian Corrie, din relația cu Laurei Holmond. Rapperul are cinci nepoți, dăruiți de fiica sa, Cori, în vârstă de 24 de ani, potrivit profm.ro. Pentru Snoop Dogg, familia este foarte importantă și decizia de a-și schimba radical stilul de viață este datorită lor, mai ales că acesta își dorește să își vadă cei cinci nepoți crescând lângă el.

FOTO: Hepta

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *