Semnificația secretă a costumului violet purtat de Kate Middleton în Londra: „Un simbol al autorității”

Semnificația secretă a costumului violet purtat de Kate Middleton în Londra: „Un simbol al autorității”

Kate Middleton a ieșit din nou în evidență cu o ținută superbă pe care a purtat-o la Design Museum din Londra, unde au fost prezentate cercetările pe care le-a făcut împreună cu Royal Foundation Centre for Early Childhood.

În ultima perioadă, Prințesa de Wales a atras toate privirile cu ținutele ei elegante, ce au cuprins diverse elemente, de la blazere roșii la pulovere șic în stil parizian. De data aceasta, soția Prințului William a optat pentru o piesă vestimentară ce are o semnificație regală aparte.

Semnificația secretă a costumului violet purtat de Kate Middleton

Kate Middleton a mers la simpozion, unde a ținut și un discurs, într-un costum violet uluitor ce nu a putut rămâne neobservat.

Blazerul cu două rânduri de nasturi și cu decolteu în V a arătat superb pe Prințesa de Wales care are o siluetă de invidiat. Aceasta a combinat piesa cu pantaloni – țigaretă ce i s-au potrivit de minune. Ținuta a fost completată cu o pereche pantofi din piele de căprioară, într-o nuanță similară.

Ce semnificație ascunsă are costumul ales de Kate Middleton? Ei bine, este vorba despre culoarea acestuia. Legătura culorii violet cu regalitatea are rădăcini istorice și culturale. Citește continuareași vezi galeria foto pe Unica.ro

Sursă foto: Profimedia

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *