Cum va arăta casa în valoare de 21 de milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo. Construcția a început acum 3 ani

Cum va arăta casa în valoare de 21 de milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo. Construcția a început acum 3 ani

Fotbalistul Cristiano Ronaldo își construiește cea mai scumpă casă în Portugalia, anunță presa internațională. El ar investi 21 de milioane de euro în locuința cu patru etaje, care va avea un garaj încăpător pentru 20 de mașini, dar și două piscine și un teren de tenis.

Chiar dacă locuiește momentan în Riad, în Arabia Saudită, acolo unde joacă acum, Cristiano Ronaldo își construiește casa visurilor sale în localitatea Quinta da Marinha, aflată la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona, transmite și gsp.ro.

Presa internațională scrie că planul locuinței a fost stabilit în urmă cu trei ani, când au și fost demarate lucrările. Fotbalistul va avea casa „cea mai scumpă din Portugalia”, ca urmare a prețului de 21 de milioane de euro.

Potrivit unor fotografii exclusive realizate de revista Semana, noua casă a lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez va avea patru etaje.

Casa lui Cristiano Ronaldo e în construcție. Foto: Revista Semana

Casă de peste 2.000 de metri pătrați și de peste 20 de milioane de euro

Proprietatea va avea, în total, 2.720 de metri pătrați. Casa, care va fi finalizată în curând, are ferestre mari, prin care se poate vedea și una dintre cele două piscine ale locuinței, cea care va avea și spa. În viitoarea locuință, Cristiano Ronaldo va avea la dispoziție și un birou, pentru toate afacerile pe care el administrează, o sală de cinema, o zonă de serviciu și două garaje, în care vor încăpea 20 de mașini.

De asemenea, noua locuință a fotbalistului e construită într-un mod sustenabil, căci au fost instalate panouri solare. Referitor la lucrările de construcție le casei de 21 de milioane de euro, acestea sunt începute de mai bine de trei ani, ceea ce i-a enervat pe vecini, sătui de zgomot și praf.

„E în construcție de 3 ani. Casa e atât de mare încât arată ca un spital”, a spus un vecin al lui Cristiano Ronaldo pentru presa internațională. „Lucrările vor mai dura cel puțin încă un an. Ne-a ajuns. Strada pe care locuiesc e închisă de câteva luni, grădina mea e plină de praf. Totul din cauza piramidei faraonului Ronaldo”, a transmis altul.

Imagini cu planul noii locuințe a lui Cristiano Ronaldo au fost publicate pe Twitter, acolo se poate vedea cum va arăta casa la final.

Salariul uriaș pe care îl primește Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo, rămas fără club după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United în noiembrie, a semnat până în iunie 2025 cu Al-Nassr. Potrivit BBC, Cristiano Ronaldo va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului, adică aproximativ 200 de milioane de euro anual.

După ce a semnat contractul cu Al-Nassr, în decembrie 2022, jucătorul în vârstă de 37 de ani transmitea că este „nerăbdător să experimentez un nou campionat de fotbal într-o țară diferită”. „Sunt norocos că am câștigat tot ce mi-am propus în fotbalul european și simt acum că este momentul potrivit pentru a împărtăși experiența mea în Asia”, a adăugat Ronaldo.

Al-Nassr, club care are 9 titluri de campioană, a descris transferul lui Cristiano Ronaldo drept o „istorie în devenire” și că „va inspira liga noastră, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor”.

În vara lui 2022, Ronaldo a refuzat o ofertă de 305 milioane de lire sterline de la o altă echipă saudită, Al Hilal, susținând că era fericit la Manchester United, a mai transmis BBC.

a

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *