Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Artista a arătat cum a fost primită la Sibiu

Andreea Bălan, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Artista a arătat cum a fost primită la Sibiu

Andreea Bălan pare că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Recent, cântăreața a fost în vizită la părinții lui Victor Vlad Cornea, la Sibiu, unde a fost primită cu multă dragoste și căldură.

Din primăvara acestui an, Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Vlad Cornea, un tânăr jucător de tenis din Sibiu. Povestea lor de dragoste a evoluat mai repede decât mulți s-ar fi așteptat, iar cei doi s-au mutat deja împreună. Sportivul locuiește în casa din București a vedetei alături de mama acesteia și cele două fetițe, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea.

Cântăreața, care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!”, a profitat de câteva zile libere pentru a merge la Sibiu, în vizită la părinții lui Victor Cornea. Andreea Bălan a fost așteptată de aceștia cu brațele deschise și i-au pregătit mâncare delicioasă. Artista a postat pe rețelele de socializare bunătățile preparate de mama iubitului ei și a fost foarte încântată să guste din tot ce s-a pregătit special pentru vizita lor.

Andreea Bălan a admirat încă o dată zecile de medalii și trofee câștigate de-a lungul anilor de iubitul ei, care sunt puse la loc de cinste într-o cameră special amenajată în casa din Sibiu.

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea

Cum a fost prima întâlnire dintre Andreea Bălan și părinții lui Victor Cornea

După ce s-a speculat că părinții lui Victor Vlad Cornea nu ar fi de acord cu Andreea Bălan, pentru că aceasta a mai fost căsătorită și are doi copii, cântăreața a lămurit zvonurile. La scurt timp după ce jucătorul de tenis și artista au început o relație, el și-a dus iubita acasă, la părinți.

Andreea Bălan mărturisește că are o relație foarte bună cu familia lui Victor Vlad Cornea, iar părinții lui au plăcut-o de la bun început.

„I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație”, a declarat vedeta, potrivit Click!.

Vedeta a dorit să lămurească această situație și a precizat că are o relație foarte bună cu părinții partenerului ei și că a fost foarte bine primită în familia lor.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus vedeta la Antena Stars, potrivit WOWbiz.ro.

Recent, cancan.ro scria că părinții lui Victor Vlad Cornea nu sunt deloc încântați de relația fiului lor cu celebra artistă. „Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrage atenția de la drumul lui”, ar fi spus surse apropiate cuplului.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *