Cristina Ștefania a dezvăluit secretul siluetei sale. Iubita lui Speak face sport în fiecare zi: „Astăzi am mâncat o shaorma”

Cristina Ștefania a dezvăluit secretul siluetei sale. Iubita lui Speak face sport în fiecare zi: „Astăzi am mâncat o shaorma”

Cristina Ștefania este mereu complimentată pentru felul în care arată, iar fanii săi au vrut să afle care este secretul siluetei sale. Iubita lui Speak a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, deși nu are mereu o alimentație corectă.

Oriunde își face apariția, Cristina Ștefania atrage toate privirile. Artista a decis să dezvăluie secretul siluetei sale, chiar dacă nu întotdeauna are o alimentație corectă. Iubita lui Speak merge zilnic la sală, unde face antrenamente de forță. În cazul în care timpul nu-i permite să facă un antrenament complet, ea face cardio timp de minimum 40 de minute.

„Astăzi am mâncat o shaorma, dar trecem peste. Partea cea mai importantă din rutina mea când vine vorba de cum am grijă de mine e sala. Adică nu trece o zi fără să nu ajung la un antrenament. Dacă nu ajung la antrenament, printr-o minune, fac cumva să fiu pe bandă minim 40 de minute. Eu de asta fac sport, ca să pot să mănânc. Iubesc să fac sală. E momentul ăla al meu, acel moment, îmi pun căștile și aia e”, a spus Cristina Ștefania la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

„Nu am avut probleme cu kilogramele”

Iubita lui Speak mărturisește că nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, deși nu are întotdeauna o alimentație foarte echilibrată. Artista nu se abține să nu guste de preparatele care îi plac, însă nu simte foarte des nevoia de a mânca fast-food.

„Încerc, pe cât posibil. Nu fac rabat de la ceva. Nu am (nr. restricții), vreau ceva, mănânc. Nepunându-mi limite, nici nu îmi vine să mănânc prost. Nu am avut probleme cu kilogramele. Aș minți să spun că sunt foarte focusată pe treaba asta pentru că m-am confruntat cu ceva, dacă m-aș confrunta, o iau razna, dar începem iar treaba”, a mai spus Cristina Ștefania.

Ce spune Cristina Ștefania despre un copil cu Speak

Povestea lor de dragoste durează de câțiva ani și se susțin reciproc. Speak este alături de Cristina Ștefania în fiecare moment, iar ea este foarte fericită să aibă lângă ea un bărbat atât de implicat.

„Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja.

Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a declarat artista la un moment dat pentru Click!.

Când vine vorba despre mărirea familiei, Cristina Ștefania nu se grăbește. Artista vrea să ia lucrurile treptat și să devină mamă când va simți că este momentul.

„Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, ne întreabă foarte multă lume și pe mine, și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așază atunci când trebuie. Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!”, a mai pus solista.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *