Situație revoltătoare la maternitatea din Baia Mare. Tripleți abandonați de mamă în spital

Situație revoltătoare la maternitatea din Baia Mare. Tripleți abandonați de mamă în spital

Din fericire, copiii, doi băieți și o fetiță, au avut noroc, pentru fiecare fiind găsită câte o familie în care să crească.

Acesta este cel de-al doilea caz de tripleți. În urmă cu 17 ani la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare o femeie a mai adus pe lume tripleți. Este vorba despre trei fete.

Micuții s-au născut prin cezariană, iar mama acestora a declarat că dorește să îi abandoneze. La baza gestului său ar sta situația materială precara, dar și faptul că acasă mai are un copil. În prezent, cei doi băieți au fost externați și plasați în familii maternale. Fetița a mai rămas câteva zile sub supraveghere medicală, urmând să fie dată și ea în plasament.

O femeie din Tulcea a născut tripleţi: doi băieţi şi o fată. Cel mai mic are 1.800 de grame

În urmă cu 2 ani, o mămică din Tulcea a dat naştere la tripleţi, doi băieţi şi o fată. Micuţii s-au născut la Spitalul Judeţean din Constanţa înainte de termen.

Naşterea s-a realizat prin operaţie cezariană. O echipă medicală complexă a contribuit la aducerea pe lume, în siguranţă, a celor trei bebeluşi: Dr. Smocvin Dumitru (medic primar Obstetrică-Ginecologie), dr. Taifas Anna (medic rezident Obstetrică-Ginecologie), dr. Bănculescu Mihaela (medic primar Anestezie-Terapie Intensivă), dr. Franciuc Irina (medic primar Neonatologie),dr. Surdu Monica (medic primar Neonatologie) si Arnăutu Diana Sânziana (medic primar Neonatologie).  Cei trei nou născuţi au avut greutăţi cuprinse între 1,800 şi 1,900 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *