Cum poți să atragi banii în 2024. Ritualul care aduce abundență în noul an

Cum poți să atragi banii în 2024. Ritualul care aduce abundență în noul an

Anul 2024 se anunță a fi unul extrem de important și prosper, dacă țineți cont de regulile Feng Shui! Anul viitor va fi guvernat de Dragonul de Lemn, cel care simbolizează puterea, energie creativă și refacere. Așadar, experții Feng Shui au o serie de recomandări pentru a atrage banii în viața noastră.

Metoda simplă prin care poți să atragi banii în 2024

Se știe că feng shui-ul este o practică chinezească veche de mii de ani. Multe persoane aleg să aplice principiile Feng Shui, pentru a armonia energia din viața lor sau să-și îmbunătățească viața în toate aspectele. Anul viitor, specialiștii Feng Shui își concentrează atenția pe influența Dragonului de Lemn și pe modul în care putem utiliza această energie puternică pentru a atrage mai multe finanțe.

Conform Feng Shui, foile de dafin au semnificații importante dacă le folosim pentru a atrage norocul și banii în viața noastră.

 Folosește foi de dafin

De-a lungul timpului, dafinul a fost considerat un simbol istoric al protecției în diferite culturi. În regulile Feng Shui, se crede că acesta poate acționa ca o protecție simbolică împotriva energiilor negative. În plus, el este asociat cu noroc și prosperitate. Plasarea frunzelor de dafin în anumite zone ale casei poate atrage bogăția. Iată cum puteți face un ritual de frunze de dafin!

 Aveți nevoie de următoarele ingrediente:frunze de dafin uscate.o lumânare aurie sau verde.o monedă.o farfurie sau un recipient mic.Cum se efectuează ritualul

Prima dată alegeți o cameră liniștită, pentru a face întregul ritual, de preferință în timpul Crăciunului. Aprindeți lumânarea aurie sau verde, vizualizând energia prosperității care emană din ea.

Închideți ochii câteva secunde și respirați adânc. Vizualizați-vă obiectivele financiare pe care le doriți pe viitor. Așezați frunzele de dafin pe farfurie sau într-un recipient. Pe fiecare frunză, pune o dorință legată de abundență și bani. Așezați moneda în centrul farfurii și imaginați-vă că moneda acționează ca un magnet pentru a atrage mai multă bogăție.

Aprindeți frunzele de dafin cu flacăra lumânării, permițându-le să ardă. Pe măsură ce frunzele ard, repetați afirmațiile pozitive despre prosperitate și succesul financiar.

Lăsați frunzele să ardă complet. Priviți cum acestea ard și duceți-vă toate dorințele în univers. Fiți recunoscători pentru energia pozitivă primită. În cele din urmă, stingeți cu atenție lumânarea și păstrați cenușa într-un loc special, cum ar fi în grădină, pentru a simboliza creșterea bogăției anul următor.

SURSA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *