Revoluție cosmică: Marte intră într-un nou ciclu de doi ani din 18 noiembrie 2023. Viața zodiilor se va schimba radical

Revoluție cosmică: Marte intră într-un nou ciclu de doi ani din 18 noiembrie 2023. Viața zodiilor se va schimba radical

Astfel, atunci când Soarele și Marte se întâlnesc pe cer, declanșăm o resetare vitală. Această conjuncție cosmică ne îndeamnă să examinăm din nou obiectivele noastre, să redefineștem dorințele noastre și să aliniem acțiunile noastre cu adevărata noastră sinergie interioară.

Marte – Impulsul de a acționa

Spre deosebire de Mercur și Venus, care nu parcurg niciodată un cerc complet în jurul Soarelui – așa cum se vede de pe Pământ – Marte este prima planetă care face o orbită completă în jurul Soarelui. Cu Mercur și Venus nu putem avea aspect de cuadratură, trigon, opoziții cu Soarele. Cu Marte, putem.

Așadar, Marte este prima planetă care provoacă dimensiunea destinată a personalității noastre – Soarele – și are o voință proprie. Marte este liberul nostru arbitru – cum reușim să schimbăm destinul nostru și să avem un cuvânt de spus în dezvoltarea noastră.

Horoscop Weekend 18-19 noiembrie 2023. Dupa 32 de ani, Marte și Soarele se întâlnesc în Scorpion. Zile explozive pentru patru zodii

Avem prima întoarcere a lui Marte la vârsta de 2 ani 

Aceasta este vârsta interminabilului „nu”. La 2 ani, copilul află că are o voință și vrea să o exercite. Faza „nu” este foarte importantă în dezvoltarea noastră psihologică. Acesta este momentul în care învățăm că avem limite și că putem schimba împrejurările noastre.

Fără un Marte dezvoltat corespunzător, simțim că nu avem cuvânt de spus în crearea propriei noastre vieți, fiind prinși într-o fază perpetuă de copil, depinzând de alții pentru supraviețuire.

Arhetipul asociat planetei Marte este războinicul. Într-adevăr, Marte este tradiționalul zeu al războiului. Ceea ce este interesant este că Marte nu era doar zeul războiului, ci și șeful armatei. Nu lupta în numele distrugerii, ci pentru a proteja interesele regelui (Soarele).

La fel, acțiunile pe care le întreprindem sunt în cel mai bun interes al Soarelui nostru interior sau al Sineului nostru superior.

Când Marte este sănătos, acțiunile noastre urmează pur și simplu scopul nostru – și creștem și evoluăm. Când nu știm cine suntem și care este scopul nostru spiritual, acțiunile noastre sunt dezordonate și, ca rezultat, putem deveni disperați sau agresivi.

Topul celor mai credincioase zodii – Cine sunt habotnicii horoscopului

Dacă ne simțim blocați, lipsiți de inspirație sau letargici, aceasta se poate datora unei expresii nesănătoase a arhetipului Marte. De cele mai multe ori, asociem Marte cu furia și agresiunea, dar depresia, în multe cazuri, are la bază lipsa exprimării lui Marte.

Când acțiunile noastre nu sunt aliniate cu adevăratul nostru scop (Soarele), când focul nostru interior nu este aprins, ne găsim într-o stare de stagnare și greutate emoțională.

Marte este impulsul de a acționa și de a urmări dorințele noastre și pasiunile (Venus). Când acest instinct natural este inhibat, când nu există o ieșire pentru energia dinamică a lui Marte, ne dezlipim de noi înșine și uităm cine suntem.

Nu ajută faptul că, în societatea noastră, energia Marte nu este întotdeauna valorizată.

Pusul dorințelor noastre este considerat egoist. A-ți exprima punctul de vedere într-o conversație este considerat generator de conflicte. Cu toate acestea, egoismul, furia sau agresiunea sunt de obicei simptome ale unei energii Marte nealiniate.

3 zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024. Viața lor va lua o cu totul altă turnură

Marte, în cea mai pură expresie a sa, doar ‘știe’ ce să facă. Este profund conectat la intuiția sa și ia acțiuni care servesc cel mai bine interesul Sineleui nostru autentic.

Te simți angajat și motivat? Urmezi ceea ce îți dorești? Reușești să îndeplinești lucruri? Sau îți lipsește energia și motivația, amâni și te ocupi cu lucruri care nu sunt productive și nu te îndreaptă spre obiectivele tale?

Soarele în conjuncție cu Marte – Un nou ciclu Marte

Dacă este cazul din urmă, există vești bune. Acest tipar se poate schimba pe 18 noiembrie. Când începem un nou ciclu Marte, avem o oportunitate cerească unică de a apăsa butonul de ‘resetare’, scrie Sfatul Părinților. Conjuncția Soare-Marte este șansa noastră de a reconfigura impulsurile noastre, de a alinia acțiunile noastre cu dorințele noastre autentice și de a ne elibera de lanțurile inerției care ne țin înapoi. Mulți dintre noi cred că schimbarea este grea. Am făcut mereu lucrurile ‘în acest fel’. A face lucrurile diferit pare străin.

Dar adevărul este că schimbarea nu trebuie să fie grea

Tipul de schimbare asociat lui Marte nu este greu, pentru că este înrădăcinat în dorințele și pasiunile noastre (Venus). Dar necesită o calitate cheie: curaj. Cu Marte, de fapt nu știm ce se va întâmpla dacă acționăm. Am putea eșua. Am putea fi criticați. Dar rezultatul nu este esențial. Este actul real de a sta în adevărul nostru care va face tot efortul greu pentru noi.

Planul astrelor pentru iubire în a doua jumătate a lui noiembrie 2023, în funcție de zodie

Ce valori apreciezi? Ce te face fericit? Care este următorul pas natural pentru a alinia acțiunile tale cu dorințele tale autentice și a intra în viața pe care o dorești cu adevărat?

Soarele în conjuncție cu Marte în Scorpion

Semnul conjuncției Soare-Marte ne va oferi indicii despre modurile cele mai eficiente de a ne exprima dorințele și de a ne afirma. Este una să ai conjuncția Soare-Marte în Balanță și cu totul altceva să o ai în Scorpion.

Conjuncția Soare-Marte are loc în Scorpion. Acesta este un ciclu Marte deosebit de puternic. De ce? Pentru că Marte guvernează de fapt Scorpionul. În Scorpion, lui Marte îi este mai ușor să se exprime. Marte în Scorpion este natural pentru toate aspectele sale.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie. A venit vremea soluțiilor cosmice. Patru zodii se vor trezi că li se deschid căile spre succes

Marte guvernează două semne: Berbec și Scorpion. Dacă Marte în Berbec este acțiune spontană, Marte în Scorpion este determinare stoică.

Când Marte în Scorpion vrea ceva, îl obține. Punct.

Spre deosebire de Marte în Berbec, care este scânteia genială a inițierii care pune lucrurile în mișcare, dar nu neapărat are stamina de a le menține, Marte în Scorpion este o sursă puternică de determinare neobosită.

Scorpionul este un semn de Apă, ceea ce înseamnă că este motivat de emoțiile sale cele mai adânci. Pui „apă”, „fix” și „Marte” împreună și obții un personaj de tip Rocky – rezistent, puternic, hotărât și gata să facă față oricărui obstacol.

Marte în Scorpion este aici să ne amintească că avem rezistența și determinarea înnăscute pentru a obține absolut orice ne dorim.

Zodiile care răcesc cel mai ușor – Cine trebuie să se ferească cel mai mult de gripă

Singura întrebare pe care Marte în Scorpion te va îndemna să o răspunzi este „Îți dorești cu adevărat asta?” „O vrei destul de mult?”.

Soarele în conjuncție cu Marte în Scorpion – Uciderea Dragonului

DAR. Există întotdeauna un DAR.

Apele Scorpionului sunt adânci. Adesea există straturi ascunse de ramificații ale dorințelor lui Marte în Scorpion. Lucrurile nu sunt întotdeauna la fel de simple cum par a fi.

Scorpionul, ca arhetip astrologic, reprezintă legăturile profunde care se formează între oameni – tipul de legături necesare pentru supraviețuire.

De la revoluția agricolă încoace, un cuplu avea o șansă mai mare de supraviețuire decât indivizii pe cont propriu. Cei doi părinți știau că trebuie să rămână împreună în bine și în rău și s-au străduit să țină lucrurile împreună în interesul supraviețuirii lor și a copiilor lor.

Aceste legături profunde devin regulile nescrise ale relaționării.

Părinții noștri ni le transmit. Noi le transmitem copiilor noștri. Dar vine un moment în care aceste reguli nescrise nu mai slujesc evoluției noastre.

La ce alergii ești predispus în funcție de zodia ta – Astrele își spun cuvântul

Nu trebuie să facem lucrurile așa cum au fost făcute întotdeauna. Da, aceste reguli ne-au servit bine. Dar există un moment în care trebuie să folosim moștenirea lor ca un catalizator pentru transformarea alchimică.

Cum facem asta? Prin uciderea metaforică a dragonului.

Dragonii reprezintă subconștientul nostru, iar a-i înfrunta este simbolic pentru integrarea aspectelor ascunse ale sinelui.

Carl Jung a vorbit despre confruntarea cu dragonii interiori ca parte a procesului de individualizare.

În teoriile lui Joseph Campbell, uciderea dragonului este o parte cheie a călătoriei eroului. Eroul se confruntă cu provocări, suferă o transformare și se întoarce cu înțelepciune nou dobândită. Dragonul este cea mai dificilă provocare sau cel mai adâncă teamă a eroului.

Dragonul este prezentat în cele mai vechi legende și mituri, inclusiv povestea lui Sfântul Gheorghe, un martir creștin care a ucis un dragon care teroriza un oraș.

Această narativă străveche reprezintă curajul de a face imposibilul – sarcina cea mai dificilă, abordând adversarul formidabil, eliberând comunitatea de sub stăpânirea fricii și opresiunii.

Horoscop chinezesc: A doua parte a lunii noiembrie va aduce noroc în dragoste acestor 4 zodii

Găsim metafora uciderii dragonului și în mitul Vedic Rahu/Ketu (Nodul Nord/Nodul Sud).

În mit, Lordul Vishnu i-a tăiat capul dragonului Svarbhānu, care a furat cu viclenie elixirul nemuririi, amenințând ordinea divină, simbolizată de Soare și Lună.

Un nou ciclu Marte – Întotdeauna ai o alegere

Uciderea dragonului este o metaforă a Scorpionului pentru tăierea cordonului ombilical. A ucide dragonul este o metaforă a Scorpionului pentru a tăia cordonul ombilical, dar nu în sensul de a părăsi pântecul pentru a deveni deveni un individ în propriul său drept, ci în sensul de a tăia cordonul nostru ombilical karmic.

Când dragonul – o metaforă pentru bagajul nostru karmic – este învins, trecutul (Nodul Sud) și viitorul (Nodul Nord) sunt separați. Noua conștientizare a separării lor este condiția prealabilă a liberului arbitru. Această înțelegere ne ajută să ne descurcăm din firele trecutului nostru, permițându-ne să ne formăm conștient destinul.

Când devenim conștienți de modul în care bagajul nostru karmic ne influențează, ne recâștigăm puterea de a face alegeri aliniate cu sinele nostru adevărat. La conjuncția Soare-Marte în Scorpion, reflectează asupra fricilor adânc înrădăcinate sau a tiparelor înrădăcinate care vă pot împiedica să obțineți ceea ce doriți.

Care este problema pe care trebuie să o abordezi pentru a scăpa de condiționarea trecutului? Ce dragon trebuie să învingeți pentru a deschide calea transformării personale? 

Zodiile răsfățate de astre care vor atrage fericirea în a doua jumătate a lunii noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *