Crima din Sibiu. Primele declarații ale bărbatului reținut din greșeală: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie”

Crima din Sibiu. Primele declarații ale bărbatului reținut din greșeală: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie”

Bărbatul din județul Dolj, despre care existau indicii că ar fi unul dintre cei trei suspecți ai crimei din Sibiu, a fost audiat mai bine de 12 ore. Oamenii legii l-au eliberat pentru că nu au găsit probe care să arate vreo legătură cu asasinarea lui Kreiner

Laurențiu Lăcătușu, tânărul din Valea Stanciului, județul Dolj, a povestit apoi cu lux de amănunte cum a fost agresat de polițiști. „Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a spus acesta.Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena. Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței. Speriată, și-a sunat soțul să vină acasă. Cand acesta a intrat pe stradă, oamenii legi s-au năpustit asupra lui. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați”.

Bărbatul nevinovat a spus că va acționa în instanță pentru procedurile violente ale poliției. 

Între timp, anchetatorii au refăcut firul asasinatului în speranța că vor ajunge în cele din urmă la cei trei suspecți. Aceștia sar gardul proprietății unde erau cazați, ajung la casa lui Adrian Kreiner și doi dintre ei forțează intrarea. Al treilea rămâne și supraveghează orice mișcare din stradă. 

Adrian Kreiner era la parter, în livingul locuinței sale. Bărbatul a fost legat într-un mod barbar de mâini și de picioare și acoperit cu o pătură. Făptașii au fost surprinși de fiica victimei, dar sub amenințarea unui pistol, fata le-a dat atacatorilor o sumă infimă de bani, iar unul dintre hoți a văzut ceasurile de lux și le-a băgat în rucsac, apoi au fugit cu toții. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *