Bianca Drăgușanu vrea să devină din nou mamă. Ce se întâmplă între ea și Gabi Bădălău. „Sunt fericită să vă dau această veste”

Bianca Drăgușanu vrea să devină din nou mamă. Ce se întâmplă între ea și Gabi Bădălău. „Sunt fericită să vă dau această veste”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste. Acum, pentru prima oară de când sunt împreună, vedeta a vorbit despre momentul în care va deveni din nou mamă. Ea mai are o fată cu fostul prezentator meteo de la Pro TV, Victor Slav, cel care i-a fost și sot.

„Nu sunt gravidă, dacă asta vrei să mă întrebi. Noi (n.r. ea și medicul ginecolog) în această seară, cu domnul doctor ginecolog pentru că a trebuit să spun treaba asta, am vorbit despre viitorul nostru. Îndepărat (n.r. viitorul în care va mai avea un copil)? Dar de ce nu apropiat? (…) Mie îmi plac foarte mult copiii și sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat da, îmi mai doresc copii. Ce o vrea Dumnezeu.

Nu au fost niciodată altfel decât bune (n.r. relațiile cu Gabi Bădălău). Mai mulți chiar (n.r. vrea mai mulți copii cu Gabi Bădălău). Eu îmi doresc 7. Ce e mai frumos decât să ai copii frumoși”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

„Eu am vorbit cu domnul doctor în seara asta, să știi, și am vorbit toate posibilitățile cum poți să rămâi însărcinată pe cale naturală, într-adevăr, cu minim efort. (…) Eu trebuie să fiu atentă pentru că orice tratament se urmează minim trei luni și ca să ai rezultate ne vedem peste trei luni, în martie, să vedem dacă totul este vizibil sau este invizibil”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu își închiriază apartamentul din Dubai

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament în Dubai în urmă cu un an. Acum, locuința a fost finalizată, iar vedeta a decis să nu se mute acolo, vrea să dea la închiriat noua ei proprietate.

În mai 2022 s-a aflat că Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament de lux în Dubai cu ajutorul lui Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase. Acesta are o agenție de imobiliare acolo, iar el i-a furnizat toate informațiile de care ea a avut nevoie. A plătit înainte de a-și vedea apartamentul însă, a avut încredere în omul de afaceri, a mers pe mâna lui.

Ulterior, ea a mers să își vadă noua proprietate, care era încă în construcție. De curând, lucrările au fost încheiate, după cum a anunțat acum cu bucurie într-un interviu pentru Spynews.

„Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa”, a spus Bianca Drăgușanu, care are de gând s-și închirieze apartamentul.

Deși la un moment dat avea planuri să se mute în Emiratele Arabe Unite, ea a renunțat la acest vis. „Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba, când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva.

El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb. Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro”, a mai zis Bianca Drăgușanu, care a investit 450.000 de euro în locuința din Dubai.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *