Sean „Diddy” Combs și Cassie Ventura au ajuns la o înțelegere, la o zi după ce cântăreața l-a acuzat pe rapper de viol

Sean „Diddy” Combs și Cassie Ventura au ajuns la o înțelegere, la o zi după ce cântăreața l-a acuzat pe rapper de viol

Cântăreaţa americană Casandra Ventura și Sean „Diddy” Combs au anunțat vineri că au soluționat „pe cale amiabilă” procesul intentat de artistă împotriva rapperului, pe care l-a acuzat de viol și trafic sexual, transmite BBC.

Ventura, cunoscută de fani drept Cassie, a anunțat joi, 16 noiembrie, că l-a dat în judecată pe Sean Combs, acuzându-l că a violat-o și a bătut-o în timpul relației lor, care a durat 10 ani, precum şi că a controlat-o prin intimidare, droguri şi alcool.

La o zi de la aceste acuzații, cei doi au anunțat că au ajuns la un acord, fără a dezvălui detalii.

Într-o declaraţie comună cu Combs, Ventura a spus că „a decis să rezolve această problemă pe cale amiabilă în termeni în care am un anumit nivel de control”.

„Vreau să le mulţumesc familiei mele, fanilor şi avocaţilor pentru sprijinul lor de neclintit”, a transmis Cassie Ventura.

La rândul său, Combs a transmis că „am decis să rezolvăm această problemă pe cale amiabilă. Îi urez lui Cassie şi familiei sale numai bine. Cu dragoste”.

Ventura, în vârstă de 37 de ani, l-a acuzat pe Combs, 57 de ani, că a prins-o într-un „ciclu de abuz și violență” până în 2018, când ea a decis să pună punct relației. Una dintre acuzațiile formulate de aceasta se referă la faptul că rapperul a forţat-o să întrețină acte sexuale cu mai mulţi lucrători sexuali, care apoi privea şi filma întâlnirile.

Combs a respins prin intermediul avocatului său acuzațiile, pe care le-a catalogat ca fiind „ofensatoare şi scandaloase” și că acționarea în judecată vine după o încercare eșuată de a-l șantaja pe Combs să-i plătească 30 de milioane de dolari, pentru a nu scrie o carte despre relația lor.

Combs, fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenţi producători din industria hip-hop, un cântăreţ de succes, precum şi impresarul propriei linii vestimentare, Sean John, notează Reuters.

Potrivit documentelor de la proces, Ventura l-a cunoscut pe Combs la sfârșitul anului 2005, când ea avea 19 ani, iar el 37. Ea a semnat un contract de înregistrare pentru 10 albume cu casa lui de discuri și au început o relație câțiva ani mai târziu.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *