Începe etapa a cincea America Express 2023. Concurenții ajung pe teritoriul unui trib amazonian

Începe etapa a cincea America Express 2023. Concurenții ajung pe teritoriul unui trib amazonian

Experiență unică trăită de echipele care au pornit pe Drumul Soarelui: diseară, de la ora 20:00, la Antena 1, începe etapa a cincea America Express, care îi poartă pe concurenți spre inima junglei din Ecuador. Concurenții ajung pe teritoriul unui trib amazonian care primește cu această ocazie primii vizitatori europeni.

După eliminarea lui Ionuț Rusu și a lui George Tănase la finalul etapei trecute, echipele care trăiesc mai departe aventura America Express sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Echipele au ajuns la jumătatea drumului spre finala din Buenos Aires. „Suntem foarte mândri de noi pentru faptul că am ajuns până la jumătatea Drumului Soarelui”, a declarat Alexia Eram.

„E un sentiment foarte plăcut, care îți dă încredere, atunci când știi că ești la jumătatea drumului spre finala din Buenos Aires”, a spus Sânziana Negru.

„Ne-am dorit foarte mult să rămânem în competiție, ne place să ne jucăm și ne bucurăm că, până acum, am avut un parcurs constant”, a spus Giulia.

În urma celei dintâi curse din această ediție se vor stabili perechile calificate pentru un joc de amuletă memorabil.

Și asta nu doar datorită unor reguli aparte. Întrecerea pentru amuletă și Joker îi va purta pe concurenți într-o călătorie fascinantă în Amazonia, pe teritoriul unui trib care va primi cu această ocazie pentru prima dată vizitatori europeni.

De la aruncatul suliței la delicatese tribale cel puțin surprinzătoare, tradiții șocante care inspiră misiuni greu de trecut și înnoptatul chiar în inima junglei, concurenții au parte de o aventură de neuitat pe Drumul Soarelui.

Din toată această incursiune în zona amazoniană a Ecuadorului nu va lipsi adrenalina unui joc de amuletă foarte strâns, dar și întâlnirea cu șeful de trib, care le va vorbi despre viața în sânul comunității sale.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *