Replici acide între Horia Brenciu și Tudor Chirilă la Vocea României sezonul 11. „Filosofia noastră de viață e la ani distanță”

Replici acide între Horia Brenciu și Tudor Chirilă la Vocea României sezonul 11. „Filosofia noastră de viață e la ani distanță”

Sezonul 11 Vocea României este plin de surprize. Etapa Confruntărilor s-a încheiat în editia de aseară, 17 noiembrie, la Pro TV, iar acum concurentii vor afla cine va merge în etapa live-urilor. Așa cum era de așteptat, antrenorii au avut parte de câteva momente tensionate, pe parcursul filmărilor, iar aseară, un nou conflict a izbucnit între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, doi dintre cei mai vocali antrenori.

Conflictul dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă a debutat după numărul pus în scenă de doi dintre concurenții lui Smiley, Beatrice Giurgiu și Iustin Paraschiv.

„Mie mi se pare important că în sezonul ăsta de la Vocea României poate sunt mai multe momente în care vocile nu trebuie neapărat să ajungă la acutele alea spectaculoase. Uite că și un moment ca ăsta poate fi spectaculos prin altceva. E important să înțelegem că vocea este și ea la rândul ei importantă în toate frecvențele ei. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă, potrivit Cancan.

Horia Brenciu i-a dat imediat replica artistului. „Aș vrea să-i atrag atenția colegului mai tânăr cu un an să nu confundăm vocea joasă a lui Cohen cu vocea de întindere cu două octave și ceva a lui Frank Sinatra. Mai ascultă puțin”, a spus Horia Brenciu.

Tudor Chirilă i-a dat replica lui Horia. Nu a fost prea blând și a aruncat mai multe săgeți la adresa colegului său.

„În suflet sunt mai tânăr cu 40 de ani. Îl ascult, dar nu-l copiez. Doamne iartă-mă și păzește-mă (n.r. – să îl copieze pe Horia). Când nu se poate exprima o perioadă mai mult decât mine, dă drumul la tot robinetul.

Filosofia noastră de viață e la ani distanță și asta nu are cum să se transforme în mici înțepături. Câteodată mă simt ca vaca atunci când dă muștele vara, nu e foarte obosită când face asta, aruncă o coadă pe spate, musca pleacă, dar musca se întoarce foarte repede.

Când nu dau replica, mă simt ca vaca aia, a aruncat Horia o replică, îmi duc coada pe spate”, a mai spus Tudor Chirilă.

În conflictul celor doi a intervenit și Theo Rose, care a simțit nevoia să îi ia apărarea colegului său de scaun.

„Este foarte dureros să ascult de pe scaunul meu cum partenerul meu de echipă este atacat de unul dintre colegi. Este foarte dureros, noi nu promovăm conflictul. Eu trebuie să-i mai fac câte un semn: Lasă-l, lasă-l, că dacă te pui pe el îl strici”, a spus și Theo Rose.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *