Vasile Dîncu, atacuri fără precedent la PNL. Mai mulți liberali au vorbit despre o posibilă ieșire din Coaliție

Vasile Dîncu, atacuri fără precedent la PNL. Mai mulți liberali au vorbit despre o posibilă ieșire din Coaliție

Vasile Dîncu vine cu atacuri fără precedent și a transmis că declarațiile liberalilor nici nu contează, după ce mai mulți lideri au vorbit despre o posibilă ieșire din Coaliție. Dîncu acuză liberalii că joacă la două capete, iar unele dintre măsurile pe care aceștia le contestă acum au fost propuse chiar de miniștrii lor.

„În coaliție, în discuțiile noastre pe care le avem des, nu apar obiecțiile, când apar microfoanele, nu pot să spun că… unul pentru electoratul imaginar, altul pentru electoratul real, pune probleme pentru guvernare”, a spus Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD.

Atacurile sunt însă lansate de ambele părți. Robert Sighiartău a spus că PSD nu s-a lepădat încă de obiceiurile din trecut.

„Problema cea mai mare… de metehnele lui Dragnea”, a spus Robert Sighiartău, secretar general al PNL.

Liderul PNL Vâlcea Cristian Buican spune că este dispus să facă o alianță cu AUR și George Simion pentru a îndepărta PSD de la conducerea județului.

Mai mulți membri au părăsit partidul în ultimul timp, iar liberalii nu au în acest moment un lider pe care să îl poată introduce în cursa prezidențială, acuză Vasile Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *