Reacția neașteptată a Denisei Nechifor atunci când a fost întrebată despre Adrian Cristea, fostul iubit. „A fost cu noroc”

Reacția neașteptată a Denisei Nechifor atunci când a fost întrebată despre Adrian Cristea, fostul iubit. „A fost cu noroc”

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani și cei doi au o fată în vârstă acum de aproape 15 ani. La scurt timp după ce au devenit părinți, Denisa și fostul fotbalist au pus capăt relației lor, păstrând legătura doar de dragul fetiței lor.

Fostul fotbalist a mai avut și alte relații extrem de cunoscute în lumea mondenă, precum cea cu Bianca Drăgușanu.

Recent, Denisa Nechifor a primit din partea unei fane o întrebare mai puțin obișnuită, însă aceasta nu a avut nicio reținere în a răspunde.

„Sunteți interesantă! Ce a fost așa atractiv la Adrian Cristea? Și Bianca Drăgușanu l-a iubit! Mi se părea nesărat și insipid tipul! Iubirea e oarbă”, a fost mesajul pe care l-a primit Denisa Nechifor din partea unei fane, în mediul online, potrivit Wowbiz.

„Vă mulțumesc pentru compliment! Mai știu eu ce era acum aproape 20 de ani?! Din fericire, a fost cu noroc, am o fată minunată! O seară faină!”, a fost răspunsul pe care i l-a oferit Denisa Nechifor urmăritoarei sale.

Au aniversat împreună ziua fiicei lor

Deși nu mai formează un cuplu, Adrian Cristea și Denisa Nechifor continuă să aibă o relație bună de dragul fiicei lor, Rania. Recent s-au și revăzut, chiar la petrecerea de ziua adolescentei. Pentru Click, Denisa Nechifor a declarat:

„Rania nu și-a mai dorit un party acum, pentru că anul trecut a avut un chef foarte mare, cu foarte mulți prieteni. Însă au venit colegii ei acasă, pe la 12 noaptea, cu tort și cu confetti, ca să-i facă o surpriză”, a explicat vedeta.

Chiar dacă nu a mai avut o petrecere, părinții au sărbătorit-o pe Rania la un restaurant. „Așa că am decis, totuși, să facem o masă la un restaurant, una cu copiii, alta – cu părinții. Dar a fost ceva mai pe liniște, fără gălăgie. Din fericire, ea e un copil bun, modest, nu prea vrea cine știe ce mari cadouri. Am fost deja în două vacanțe împreună, foarte frumoase. Ce și-a dorit ea în mod special, anul acesta, i s-a și împlinit.

Mi-a zis: «Mami, dorința mea cea mai mare este să fii și tu, și tati, alături de mine, la ziua mea!» Adi a venit și el la party, ne-a fost alături”, a mai zis ea. În vară, Rania a absolvit clasa a VIII-a, iar acum e la un liceu de prestigiu din București. „Suntem foarte mândri de ea, ca părinți.

Anul acesta, a intrat la Caragiale, acolo unde a făcut și clasele V-VIII. E un liceu de elită, cel mai bun și suntem cu toții foarte fericiți de realizările ei”, a mai declarat Denisa Nechifor pentru Click.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *