INFOTRAFIC Circulaţie în condiţii de vizibilitate redusă, pe A1 Sibiu-Deva şi de vânt puternic pe tronsoane A2 şi A4. Porturile de la Marea Neagră sunt închise

INFOTRAFIC Circulaţie în condiţii de vizibilitate redusă, pe A1 Sibiu-Deva şi de vânt puternic pe tronsoane A2 şi A4. Porturile de la Marea Neagră sunt închise

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la ora 7.00 nu sunt autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier, scrie News.ro.

”La nivel naţional, plouă în judeţele Alba, Constanţa şi Tulcea, se circulă în condiţiile unui carosabil umed în majoritatea zonelor din ţară, temperaturile sunt pozitive în general, fără probleme de formare a poleiului, fără evenimente rutiere produse. În zonele înalte de munte, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, precipitaţiile s-au oprit, nefiind restricţii de trafic. Se acţionează cu utilaje şi material antiderapant”, arată sursa citată.

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti nu sunt precipitaţii, dar carosabilul este parţial umed.

Pe  A1 Sibiu-Deva plouă, carosabilul este umed, iar vizibilitatea redusă sub 150 de metri, din cauza ceţii, pe tronsonul kilometric 225-292.

Şi pe A10 Sebeş-Turda plouă, carosabilul fiind umed.

Pe A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 10-144 nu sunt precipitaţii, dar carosabilul este umed, vântul suflă puternic, iar pe tronsonul kilometric 144-212 plouă moderat, carosabilul e umed şi vântul puternic.

Pe A4 Ovidiu-Agigea se semnalează ploaie moderată, carosabil umed, vânt puternic.

Toate porturile de la malul Mării Negre rămân închise din cauza vântului puternic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *