Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Artista face primele declarații despre separarea de soțul ei. „Mă simt datoare să vă răspund”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Artista face primele declarații despre separarea de soțul ei. „Mă simt datoare să vă răspund”

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, a confirmat despărțirea de soțul ei Cătălin Dobrescu, în urma zvonurilor care au apărut în ultima perioadă. Artista nu trece printr-o perioadă prea bună și mărturisește că nu este pregătită să dea mai multe detalii despre subiect.

Artista a confirmat separarea de soțul ei, după ce o perioadă a evitat să vorbescă despre asta.

Vedeta a precizat doar că, într-adevăr, ea și Cătălin nu mai formează un cuplu, explicând că, deocamdată, nu dorește să ofere mai multe detalii despre motivele care au condus la separare. Însă, a promis că atunci când va fi pregătită va vorbi despre asta.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.

Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online, potrivit Wowbiz.

Zilele trecute, Cătălin Dobrescu a făcut o serie de declarații despre acest subiect, precizând atunci că nu poate oferi detalii despre ceea ce se întâmplă între el și Oana.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu, pentru Spynews.ro. Oana și Cătălin s-au căsătorit civin în urmă cu aproape trei ani.

Cătălin a ajutat-o să scape de kilogramele în plus

Datorită soțului ei, vedeta a scăpat de kilogramele în plus, iar acum arată mai bine ca niciodată. Aceasta a vorbit în urmă cu ceva timp, despre cum decurge relația lor.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. (…) Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare.

`De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei?” (…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, a mărturisit Oana Radu într-o emisiune TV, potrivit Spynews. „Dumnezeu îmi ajută că am un om așa lângă mine. Dacă ar fi fost Cătă ca mine, nu cred că mă mai vedeați … vă trebuia ceva să mă filmați din satelit. Era rău de tot”, a adăugat cântăreața.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *