Solicitare insolită pentru Klaus Iohannis. O femei luată cu forța de tatăl ei, în Tanzania, îl roagă să o ajute să-și vadă mama româncă

Solicitare insolită pentru Klaus Iohannis. O femei luată cu forța de tatăl ei, în Tanzania, îl roagă să o ajute să-și vadă mama româncă

Femeia afirmă că a fost dusă pe ascuns în Tanzania de tatăl ei, care făcea studii medicale în România, şi că a reuşit să găsească o femeie despre care crede că este mama ei, însă nu are posibilităţi financiare pentru a ajunge în România să o vadă., potrivit publicaţiei The Citizen, preluată de News.ro.

 

Kibibi, soţie şi mamă a patru copii, consideră că vizita preşedintelui Iohannis în Tanzania reprezintă o oportunitate care îi va permite să îşi întâlnească mama, cetăţean român.

Povestea emoționantă a lui Kibibi

Kibibi s-a născut la Bucureşti, în România, în 10 ianuarie 1980, dintr-o mamă româncă şi un tată tanzanian, Rajab Mwinge.

Însă Mwinge, care se afla în România pentru studii medicale, s-a întors acasă în 1981, cu Kibibi, fără ştirea mamei sale.

Kibibi a declarat pentru The Citizen că a trăit cu dorinţa de a-şi cunoaşte mama biologică, însă visul ei a devenit un coşmar întrucât nu a reuşit să acopere costurile unei călătorii în România.

Ea a fost crescută de o mamă vitregă, iar tatăl ei a lucrat, ca personal medical, la Organisation of Tanzania Trade Unions (OTTU) şi la spitale private, dar a murit în 2015.

Povestea lui Kibibi a ajuns pe prima pagină a unui ziar din Tanzania:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *