Echipele de la „America Express” 2023, experiență inedită în jungla amazoniană. „Era plin de insecte în cabană”

Echipele de la „America Express” 2023, experiență inedită în jungla amazoniană. „Era plin de insecte în cabană”

În ediția 20 din 18 noiembrie 2023, echipele de la „America Express” au ajuns în jungla amazoniană, unde au avut parte de o experientă inedită. După o cursă nebună care le-a pus la încercare calmul și un joc de amuletă inedit, Irina Fodor a venit și cu o veste bună pentru toate echipele.

Nimeni nu a fost nevoit să își caute cazare pentru că vor înnopta în inima tribului amazonian Ukuy Wasi. Momentul este cu atât mai special cu cât acesta acceptă pentru prima dată vizitatori europeni.

Pe cât de bucuroși au fost unii de experiența inedită, pe atât de îngrijorați au fost alții de pericolele care îi pândeau în jur.

Astfel, după ce au făcut cunoștință cu stilul lor de vânătoare, dar și cu cel gastronomic, concurenții au avut ocazia unică de a petrece noaptea așa cum o fac ei, departe de civilizație, în jungla amazoniană.

Incursiunea concurenților în cultura tribului a continuat cu o pictură pe față. Fiecare concurent a primit un desen anume cu o însemnătate specială. În grupuri de câte două, echipele s-au îndreptat apoi spre dormitoarele lor și au fost extrem de surprinși de condițiile acestora.

În timp ce Sonia și-a făcut și o nouă prietenă – un pui de maimuță, găsit în junglă, abandonat de mama lui, Cătălin nu s-a bucurat prea mult de natura amazoniană. Fiul lui Romică Țociu a fost „atacat” de furnici în timp ce se îndreptau spre cazarea lor.

„Era plin de insecte în cabană. Erau spații printre șipci, erau niște locuri de fereastră unde nu exista geam. Nu eram chiar afară, dar puteam să considerăm că dormim afară”, au mărturisit Ada Galeș și mama ei, la Antena 1.

Nici Alexia Eram nu a fost foarte încântată de condițiile în care trebuia să doarmă, în trib la „America Express”, sezonul 6, ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

„Era efectiv terifiată, foarte speriată”, au povestit Laura și Sânziana despre adversara lor, devenită acum colegă de cameră.

„Poate stăm de vorbă și îmi pică un gândac în cap”, a spus înspăimântată coechipiera lui Aris.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *