VIDEO | Velier scufundat în portul Tomis, după furtuna de azi noapte din județul Constanța. Mai multe ambarcațiuni au fost răsturnate

VIDEO | Velier scufundat în portul Tomis, după furtuna de azi noapte din județul Constanța. Mai multe ambarcațiuni au fost răsturnate

Imagini cu pagubele făcute de furtuna care a afectat sâmbătă județul Constanța au fost publicate pe rețelele de socializare. În portul Tomis, martorii spun că ma multe ambarcațiuni au fost răsturnate de valurile puternice, iar un velier a fost scufundat.

Într-un videoclip publicat pe Facebook apare un velier scufundat în Portul Tomis, iar martorii spun că mai multe ambarcațiuni au fost răsturnate de vânt.

La Constanța, din cauza vijeliei, noaptea trecută, 99 de copaci au căzut pe carosabil și au avariat 25 de mașini.

Vântul a pus la pământ și 10 stâlpi de electricitate, 2 stâlpi RDS & RCS și a smuls 20 de acoperișuri de locuință și un coș de fum, a anunțat duminică dimineață ISU Dobrogea. De asemenea, mai multe artere importante din Constanța au fost inundate în urma ploilor torențiale.

Totodată, din cauza vântului puternic, reactorul 1 de la CNE Cernavodă a fost decuplat, iar toate porturile de la malul Mării Negre rămân închise și duminică dimineață.

Județul s-a aflat sâmbătă sub trei avertizări de vreme rea, iar autoritățile au emis trei mesaje RO-Alert. În primul mesaj, locuitorii erau atenționați să evite deplasările până la ora 23.00, în al doilea până la ora 1.00, iar al treilea mesaj solicita cetățenilor să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție până la ora 5.00.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *