Cât au costat ținutele purtate de Iulia Albu la „America Express”. „A fost un gest de inconștiență totală”

Cât au costat ținutele purtate de Iulia Albu la „America Express”. „A fost un gest de inconștiență totală”

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, au participat împreună la „America Express” 2023. Vedeta a scos la iveală un amănunt mai puțin știut despre tinutele purtate în concurs, care au costat o mică avere. Fosta soție a lui Mihai Albu a mărturisit că a fost o inconștientă din partea ei, întrucât a risca să rămână fără ele.

În ținutele mele pentru America Express am inclus piese foarte valoroase, cum ar fi acest opreg care datează din anii 1900, precum și paftale de argint masiv și alte obiecte tradiționale românești.

Dacă ar fi să fac un total al pieselor de valoare pe care le-am purtat, menționez că acestea sunt antice. Și valorează peste 10.000 de euro. Ceea ce a fost un gest de inconștiență totală. Mai ales că ar fi fost o extraordinar de mare pierdere ca aceste obiecte să dispară sau să fie furate”, a spus Iulia Albu pentru Cancan.

Criticul de modă a mai spus și pentru ce gen de ținută a optat la „America Express”, show-ul ce se difuzează, în prezent, pe micul ecran, la Antena 1.

„Majoritatea covârșitoare a ținutelor a fost alcătuită însă din ținute sport vintage sau second-hand ori piese reinterpretate, tot vintage, achiziționate în timp de pe diverse site-uri sau magazine de specialitate”, a mai adăugat Iulia pentru sursa citată.

Iulia Albu și Mike au mers la terapie de cuplu

Iulia Albu și Mike au apelat la terapia de cuplu pentru a-și salva relația. După ce s-au întors de la „America Express”, cei doi au decis să se despartă din cauza neînțelegerilor, însă s-au împăcat după aproximativ o lună.

Iulia Albu și Mike au stârnit multe controverse din cauza neînțelegerilor pe care le-au avut în cadrul show-ului de la Antena 1.

Mulți au considerat comportamentul iubitului vedetei mult prea dur și nepotrivit față de aceasta. Cei doi au ajuns chiar să se despartă după ce s-au întors de la filmările pentru „America Express”, iar timp de o lună și jumătate au stat separați.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Iulia Albu și Mike au dezvăluit că au apelat la un psiholog pentru a-și repara relația. Cei doi au făcut terapie de cuplu și au reușit să treacă peste o parte dintre problemele pe care le aveau în relație.

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers. (…) Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”, a spus Mike.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *