Ucigașii lui Adrian Kreiner, dați în urmărire generală, cu mandat de arestare. Poliția le-a publicat numele și fotografiile

Ucigașii lui Adrian Kreiner, dați în urmărire generală, cu mandat de arestare. Poliția le-a publicat numele și fotografiile

Tribunalul Sibiu a emis duminică, 19 noiembrie, mandate de arestare în lipsă pe numele celor trei suspecți care l-au bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. Bărbații figureză acum pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, pentru omor calificat şi tâlhărie calificată, transmite Agerpres.

Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, conform portalului tribunalului.

Potrivit Poliției Române, Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj.

Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj.

Cei trei bărbaţi au fost identificați recent de anchetatori, la 10 zile de la crima din Sibiu, însă nu au fost prinşi de autorităţi şi „este posibil să fi părăsit țara”.

În acest caz a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu.

Pe 16 noiembrie, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj, pe nume Laurențiu Lăcătușu, însă el a fost eliberat după 24 de ore. Bărbatul nu a avut nicio legătură cu crima de la Sibiu, au concluzionat anchetatorii.

La întoarcea acasă, bărbatul a spus că oamenii legii nu s-au legitimat atunci când l-au reținut, aceștia fiind în civil, târându-l până la mașina de poliție.

„Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili. M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… (…) Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție?”, a mărturisit bărbatul jurnaliștilor.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în vila sa din Sibiu, în noaptea de 6 noiembrie, de trei bărbați care purtau cagule.

Tâlharii l-au legat pe acesta de mâini și de picioare și l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, și i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, aceasta din urmă fiind amenințată cu pistolul.

Adrian Kreiner a murit la spital pe 7 noiembrie.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *