Mesajul emoționant al Oanei Roman despre fiica ei. Cum o ajută Isabela. „E cel mai fascinant lucru pe care îl trăiesc”

Mesajul emoționant al Oanei Roman despre fiica ei. Cum o ajută Isabela. „E cel mai fascinant lucru pe care îl trăiesc”

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant despre fiica ei, Isabela, în vârstă de 9 ani. Vedeta a mărturisit cum o ajută fata sa în fiecare zi, mai ales în perioadele grele în care trebuie să se descurce singură. Oana și Marius Elisei s-au separat în urmă cu doar câteva luni.

„Vă spun sincer că sentimentul pe care îl trăiești având așa un copil este o binecuvântare, dar și o provocare. Isa mă stimulează emoțional, dar și intelectual, în moduri care mă surprind în fiecare zi. Nu ai cum să nu te bucuri și să nu îți dorești să nu pierzi nici un moment petrecut alături de ea.

E o simbioză care îți dă viață și putere. E cel mai fascinant lucru pe care îl trăiesc și nu se compară cu absolut nimic. Orice altceva este minor, pentru că vreau să mă bucur de ea în fiecare moment, chiar și atunci când doarme o privesc și nu mă satur”, a scris vedeta pe InstaStory.

Spre deosebire de fostul soț, care și-a refăcut deja viața alături de o altă femeie, Oana a mărturisit că nu se află într-o relație în momentul de față. Ea a vorbit recent despre situația ei amoroasă.

„Nu, și nici nu mă gândesc să fiu prea curând (n.r. într-o relație). Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire.

Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a scris ea atunci pe InstaStory.

Marius Elisei a vorbit despre actuala iubită

Pe 3 septembrie, Marius Elisei s-a despărțit definitiv de Oana Roman, cu care are o fetiță, pe Isabela, iar pe 6 septembrie a început relația cu noua iubită, împreună cu care își dorește să devină tată din nou. Cei doi au trecut la un pas important din relație, s-au mutat împreună, iar el recunoaște că acum e cu adevărat fericit.

„De ce nu?! (n.r. – se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună.

Da (n.r. – s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem.

Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei la TV.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *