Doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinși

Doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinși

Doi dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost prinşi, duminică, 19 noiembrie, la scurt timp după ce Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare în lipsă pe numele a trei bărbați, informează News.ro.

Tribunalul Sibiu a emis mandate pe numele suspecțiolr Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, conform portalului tribunalului.

Potrivit Poliției Române, Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj.

Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj.

Cei trei bărbaţi au fost identificați recent de anchetatori, la 10 zile de la crima din Sibiu, iar doi dintre ei au fost prinși duminică, 19 noiembrie.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în vila sa din Sibiu, în noaptea de 6 noiembrie, de trei bărbați care purtau cagule și a murit la spital pe 7 noiembrie.

Adrian Kreiner a fost legat de mâini și de picioare de cei trei tâlhari, care l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, și i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor.

În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, aceasta din urmă fiind amenințată cu pistolul.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *