Trucurile Ilincăi Vandici. Cum își menține tenul perfect și silueta de invidiat. „Cred în leacurile băbești”

Trucurile Ilincăi Vandici. Cum își menține tenul perfect și silueta de invidiat. „Cred în leacurile băbești”

Ilinca Vandici are 37 de ani și se menține într-o formă de invidiat. Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit care sunt trucurile ei de frumusețe. De asemenea, prezentatoarea Bravo, ai stil! iubește sportul, așa că merge la sală ori de câte ori are timp liber.

„Am o rutină de dimineață, o rutină de seara, dar schimb destul de des, cam o dată la două luni de zile, gama de produse, pentru că tenul se obișnuiește cu anumite ingrediente din anumite produse, cum și corpul se obișnuiește cu un anumit tip de antrenament.

Atunci, nu mai ai rezultatul scontat. De aceea, îmi place să testez foarte mult, să schimb produsele cu care îmi realizez rutina. Nu fac nimic ieșit din comun. Tratamente cosmetice foarte rar, spre deloc, pentru că nu am timp. În schimb, eu, acasă, îmi găsesc produsele eficiente pentru nevoile tenului meu”, spune Ilinca Vandici, pentru UNICA.ro.

„Cred în leacurile băbești, dar nu am timp să îmi fac singură măști, și cred că trebuie să evoluăm odată cu lumea și atunci când sunt atât de multe studii care se fac, atât de multe produse inovatoare care ies pe piață, că ar fi păcat să nu le încercăm, să nu le testăm și să nu ne bucurăm de eficiența lor”, mai spune Ilinca Vandici.

Devenit un stil de viață pentru ea, prezentatoarea susține că sportul îi lucrează trupul, da rolul lui nu se oprește aici, pentru că o ajută să îndepărteaze și energia negativă.

„E modalitatea prin care îmi mențin corpul sănătos, dar îi dau și o formă frumoasă. Și o modalitate prin care elimin energia negativă, de ce nu. Întotdeauna am făcut sport, dar de foarte mulți ani de zile o fac în mod constant, cu un antrenor personal. Nu pentru că e în trend să faci asta, ci pentru că, efectiv, mă ajută, îmi schimbă exercițiile, îmi cunoaște corpul, știe exact ce trebuie să lucrezi, cât de mult, cu ce greutăți”, afirmă Ilinca Vandici.

Ilinca și-a schimbat stilul alimentar

Ilinca Vandici spune că nu crede în diete, însă a reușit să își schimbe stilul alimentar, ar lucrul acesta o ajută enorm.

„Tot din capitolul stil de viață sănătos este și alimentația. De ceva vreme am renunțat la produsele făinoase, pâine, paste, am înlocuit cu orez. Mănânc foarte multă carne, fructe, dar nu mă pot abține de la dulciuri, dar încerc să mențin un echilibru.

Nu țin dietă, nu cred în diete, în stresul pe care îl punem în plus pe corpul nostru, față de ce trăim în fiecare zi, pentru că la un moment dat acesta va ceda și atunci cred că un stil de viață sănătos, pentru mine cel puțin, funcționează foarte bine”, mai spune prezentatoarea.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *