Funeraliile unui salvadorian au avut loc în discoteca favorită: „A dorit un rămas-bun unic, cu muzică și energie”

Funeraliile unui salvadorian au avut loc în discoteca favorită: „A dorit un rămas-bun unic, cu muzică și energie”

Videoclipul funeralilor din clubul Los Amigos din La Unión, sud-estul statului El Salvador, a devenit viral pe rețelele de socializare. Potrivit portalului local El Blog și ziarului elvețian Blick, Darwin Oswaldo Bernal Robles este bărbatul care a avut această solicitare, iar familia i-a îndeplinit ultima dorință.

În imaginile distribuite pe rețelele sociale, familia și prietenii lui Darwin Bernal dansează în fața sicriului său, depus la Sports Bar Los Amigos, așa cum el însuși „a dat instrucțiuni”. „Ne-a cerut să ne simțim bine”, a precizat fiica sa.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

??INSÓLITO: VELORIO EN UNA DISCOTECA EN LA UNIÓNUn insólito video circula en redes sociales sobre un velorio de este fin de semana supuestamente en el departamento La Unión. Según dicen, al fallecido le gustaba mucho la fiesta y pidió que le dieran una despedida así. pic.twitter.com/o0ISs7QwuK

— Sivar News (@SivarNewsSV) November 13, 2023

„A dorit un rămas bun unic, marcat de muzica și energia unui club de noapte”, a precizat familia, care a angajat și un DJ care a mixat muzica la funeralii și a adus omagiile lui celui poreclit „Vinagre”.

Bernal a încetat din viață după o lungă suferință, marcată de o boală incurabilă, iar „Los Amigos”, o discotecă din La Unión, era „favorita lui”.

Funeraliile lui Darwin a avut loc într-o discotecă

„Familia și prietenii i-au oferit un rămas bun așa cum și-a dorit Darwin, acesta a fost ultima lui dorință“, a scris, pe Facebook, casa de pompe funebre Nueva Divino, care s-a ocupat de înmormântare.

El Salvador este cea mai mică țară și cea mai dens populată din America Centrală. La Unión, capitala departamentului cu același nume, are aproximativ 34.000 de locuitori.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *