Mirii au fost arestați de poliția rusă la câteva minute după ce se căsătoriseră: „Arsenalul a fost confiscat”

Poliția a reținut doi tineri care abia se însuraseră, la Pușkino, un oraș din regiunea Moscova, după ce au tras în aer când ieșeau de la oficiul de stare civilă, a informat ziarul de stat Izevstia și portalul 360Tv.

Proaspeții căsătoriți și-au sărbătorit nunta pe 14 noiembrie. Mirii au părăsit registratura, apoi bărbatul a scos o armă și a tras de mai multe ori în aer. Ulterior, și mireasa a deschis focul cu un pistol, în fața limuzinei care îi ducea la petrecere.

Focurile de armă au fost trase în apropierea unor clădiri de locuințe din orașul cu 70.000 de locuitori, iar actul a fost reclamat la poliție.

La câteva minute, ofițerii Ministerului de Interne (MVD) au descins la petrecere și au reținut mirii și alți 10 invitați. Toți au fost duși la secție „pentru a clarifica circumstanțele împușcărilor”. „A fost confiscat arsenalul”, adică cele două pistoale de la miri. Armele erau descărcate.

Cei doi miri sunt acuzați acum de huliganism, iar Departamentul Principal de Investigații pentru Regiunea Moscova efectuează o anchetă, condusă de Alexander Bastrîkin, șeful agenției.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *