Magazin de lenjerie intimă, găzduit în Palatul Arhiepiscopal din Viena: „Am binecuvântare de Sus”

Magazin de lenjerie intimă, găzduit în Palatul Arhiepiscopal din Viena: „Am binecuvântare de Sus”

Buticul de lenjerie intimă „Velvet Dessous” se află în Palatul Arhiepiscopal din Viena al Bisericii Catolice, relatează ziarul austriac Heute.

„Acest magazin din clădirea bisericii trebuie să rămână de lenjerie. Așa am convenit cu biserica”, a explicat Jasmin, 35 de ani, șefa de vânzări a buticului de 10 metri pătrați.

„Așa că avem binecuvântarea de sus!”, a mai spus femeia, care nu a oferit alte detalii despre acordul ei cu Biserica Catolică. „Este secret comercial”, zâmbește ea.

Magazinul din Stephansplatz există din 1931. Helga Fuhrmann a preluat conducerea în 2004, iar Jasmin conduce acum afacerea.

Buticul fost deschis sub numele de „Velvet Mieder”, la vremea când corsetele femeilor erau realizate aici cu ajutorul mașinii de cusut.

Noul proprietar l-a redenumit apoi „Velvet Lingerie”., pentru ca acum să se numească „Velvet Dessous”.

Magazinul este extrem de popular în rândul clienților, dintre care 60% sunt turiști. „Suntem cunoscuți în Australia, America, în întreaga lume”, spune Jasmin cu mândrie.

Fiecare client poate găsi lenjeria potrivită, iar gama de produse este largă, pentru toate dimensiunile. 

Bestsellerul absolut este faimosul tanga cu perle din seria „Sex and the City”, care este disponibil în diferite culori.

„Nu suntem un sex-shop, rămânem un magazin de lenjerie”, subliniază Jasmin. Dar sunt deschiși la dorințele clienților: „Orice avem sau putem face, suntem bucuroși să producem”. 

Jasmin,în fața mgazinului pe care îl conduce

Produsele sunt în segmentul de preț mediu, începând de la 59 de euro.

Arhiepiscopia Vienei a confirmat că „magazinul funcționează pe baza unui vechi contract de închiriere care a fost prelungit

Îmi iubesc munca, clienții și îmi place foarte mult să o fac. Sper că vom fi în continuare în 150 de ani!

Jasmin, director de vânzări:

Velvet Dessous se află lângă Dom Museum, care găzduiește comorile istorice ale Catedralei Sf. Stefan și ale arhiepiscopiei Vienei.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *