O tânără beată a fost arestată, după ce a intrat cu mașina în masa terasei unde se distra iubitul ei. Ce explicații a dat poliției braziliene

O tânără beată a fost arestată, după ce a intrat cu mașina în masa terasei unde se distra iubitul ei. Ce explicații a dat poliției braziliene

O tânără de 18 ani a fost arestată, după ce a intrat cu mașina pe trotuarul din fața unui bar pentru a-și lovi iubitul cu care se certase, la Ouvidor, sud-estul statului Goiás, relatează portalurile braziliene MaisGoias și NoticiasGoias. Potrivit Poliției Militare, șoferița era beată. Femeia a fost arestată, apoi eliberată pe o cauțiune de 800 de reali, circa 150 de euro.

Camerele de supraveghere ale localului au înregistrat momentul în care femeia a a lovit victima, care stătea la o masă.

În mărturia oferită poliției, șoferița a spus că s-a certat prin mesaje pe Whatsapp cu iubitul ei, care a amenințat-o că o s-o bată, așa a vrut „să-i dea o lecție”.

După ce l-a acroșat pe bărbat,distrugând mai multe scaune și mese ale barului, tânăra a coborât din mașină și a aruncat o sticlă în victimă, în timp ce se certa cu aceasta.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Testele efectuate de Poliția Militară au indicat că femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice ((0,53 mg/L).

Bărbatul lovit nu a suferit răni grave. Partenera lui a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune în valoare de 800 de reali, circa 150 de euro.

Ea este acuzat de conducere în stare de ebrietate și vătămare corporală. Ar putea fi, de asemenea, acuzat de tentativă de omor, în funcție de evoluția anchetei .

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *