Planta minune care atrage banii, sănătatea și iubirea. Nu trebuie să lipsească din casă în luna decembrie

Planta minune care atrage banii, sănătatea și iubirea. Nu trebuie să lipsească din casă în luna decembrie

Crăciunița, căci despre ea este vorba, este planta nelipsită din casa românilor în luna sărbătorilor. Se spune că bradul este primul care trebuie să marcheze magia sărbătorilor, urmat apoi de Crăciuniță, o plantă care este deja arhicunoscută, scrie Click!

Lidia Fecioru, unul dintre cei mai renumiți bioenergoterapeuți ai acestei țări, a dezvăluit care sunt plantele pe care trebuie să le avem în locuință în preajma sărbătorilor, dacă vrem să atragem bunăstarea și prosperitatea. 

Crăciunița este planta care înflorește doar în perioada Crăciunului. 

„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte.

Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.

Florea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate.

De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit aceasta. 

Cele mai interesante tradiții și superstiții pentru ziua Crăciunuluin

Odată cu discuția referitoare la plantele pe care trebuie să le avem în casă în luna decembrie, Lidia Fecioru a atins un alt subiect de mare interes: tradiții și superstiții în ziua de Crăciun.

„În ziua de Crăciun, să nu uităm, când mergem la slujba de la biserică, să avem un bănuţ în buzunar pe care să îl punem în portofel lângă bănuţii noştri să ne aducă bănuţi.

Şi în noaptea de Sfântul Vasile să nu uitaţi să faceţi acest lucru. Dimineaţă, pe 1 ianuarie, tot la fel. Să aveţi bănuţul în buzunar când începe anul. Şi îl păstrăm acolo în portofel.

În această perioadă, oamenii devin mai buni, deşi mi-aş dori să fie mereu buni. De fiecare sărbătoare, fie că este Paştele, Crăciunul, să ne îmbrăcăm frumos, să trăim clipa, să ne bucurăm de aceste clipe frumoase pentru că sunt unice”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *