Cinci oameni încarcerați într-un accident cu șapte răniți, pe Șoseaua Gării Cățelu din București. VIDEO

Cinci oameni încarcerați într-un accident cu șapte răniți, pe Șoseaua Gării Cățelu din București. VIDEO

Cinci oameni au rămas încarcerați într-o mașină răsturnată pe șoseaua Șoseaua Gării Cățelu, în București, în urma unui accident între două autoturisme soldat cu șapte victime, relatează Antena 3.

Accidentul a avut loc duminică spre luni noaptea când unul dintre şoferi ar fi încercat să vireze pe o stradă lătularnică fără să se asigure și a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. Prima mașină s-a răsturnat după impact și în accident au fost implicate şapte persoane, printre care şi doi minori de 16 și 17 ani.

Aceștia sunt printre oamenii rămași încarcerați și după ce pompierii au reușit să-i scoată dintre fiare au fost transportați la spitalele Marie Curie şi Grigore Alexandrescu, din Capitală.

„Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două descarcerări şi şapte resurse medicale. La locul intervenţiei au fost implicate două autoturisme şi şapte persoane, dintre care cinci erau încarcerate. Am acţionat pentru extragerea acestora şi transportul lor de urgenţă la spital”, a precizat Bogdan Pruteanu, căpitan ISUBIF.

După impact, şoferul maşinii rămase pe roți pe șosea a fost intubat, fiind grav rănit. Medicii de la faţa locului au reuşit să stabilizeze toate persoanele rănite şi să le transporte la mai multe spitale din Capitală.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFTB.FTB23%2Fvideos%2F693312302771988%2F&show_text=false&width=267&t=0″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

„Sunt şapte victime implicate într-un accident rutier cu victime încarcerate. Momentan, de la faţa locului, toţi au plecat stabili sau stabilizaţi de către colegii mei medici, nu ştiu să vă spun care va fi evoluţia fiecăruia dintre ei”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Stătescu, medic coordonator.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *