Echipele au cedat sub presiune la America Express 2023. Tensiunea a atins cote greu de suportat pentru Iulia Albu și Mike. „Ai fost un bădăran”

Echipele au cedat sub presiune la America Express 2023. Tensiunea a atins cote greu de suportat pentru Iulia Albu și Mike. „Ai fost un bădăran”

Presiunea cursei și dificultatea misiunilor au declanșat momente pline de tensiune în majoritatea echipelor aflate pe Drumul Soarelui, în editia de duminică seara, 19 noiembrie. Iulia Albu și Mike și-au aruncat cuvinte grele și nici pentru Alexia și Aris Eram situația nu a fost mai simplă.

Pe teritoriul unui trib străvechi, care nu permite sub nicio formă abaterea, totul fiind perceput ca un afront adus culturii lor, misiunile devin o piatră de moară pentru echipele care experimentează locuri inimaginabile, de la băuturi și prafuri locale, cât și piure din propria salivă.

Echipele au pleca spre altă destinație, Paseo Turistico del Rio Puyo, unde în vechime șamanii uscau capetele dușmanilor pentru a le captura sufletele. În această pădure sunt ascunse zeci de „tzantzas”, denumirea capetelor reduse, micșorate, care aveau valori diferite pentru șamani în funcție de statutul social al persoanei căruia îi aparținuse capul.

Pentru echipe, fiecare tip de cap găsit va reprezenta penalități sau avantaje. Doar capetele de războinici, vrăjitoare și regi pot scădea între 10 și 30 de minute din timpul de sosire la Irina Fodor. Restul capetelor adaugă 10 minute la timpul de sosire în punctul de acordare a imunității.

Iulia Albu a ajuns la capătul puterilor încercând să se înțeleagă de la distanță cu Mike, care, la rândul său, obosit de misiune și presat de dorința de a fi înaintea celorlalte echipe, nu mai dorea sa repete indicațiile pentru Iulia Albu, moment în care aceasta a făcut eforturi uriașe pentru a fi răbdătoare.

Mike îi spunea să ia ce găsește pe drum, deși el știa că asta ar putea reprezenta penalizare: „Vreau să iei un cap și să vii”. Iulia Albu, sub presiunea timpului, a cedat: „Taci dracu din gură!”, i-a reproșat partenerului ei, care nu mai dorea să coopereze cu ea: „Ia ce găsești și hai!”, a spus nervoasă Iulia Albu, la Antena 1.

Cearta a continuat și Mike a aruncat telefonul dat de producție, prin care țin legătura cu Irina Fodor pentru misiuni, pe jos și l-a spart: „Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran”, i-a reproșat Iulia Albu.

Lui Aris Eram i-a fost foarte greu să găsească „un capăt”, pentru că el așa a înțeles! Avea de căutat un cap, dar el umbla după „un capăt”, deși Alexia Eram, sora lui, îi repeta insistent „cap, nu capăt”.

Plecat și el în junglă după căutarea capetelor, sub îndrumarea surorii lui, nu s-a coordonat deloc. Gestul lui Aris care făcut-o pe sora lui să răbufnească. Oamenii din jur au privit speriați întregul moment.

Aris Eram este rătăcit în căutarea capetelor micșorate, iar Laura Giurcanu și Sânziana Negru au recuperat mult, lucru care adaugă presiune, pentru că sunt sun nasul lor.

Aris a luat un cap pe care l-a găsit, fără să îi spună și Alexiei, lucru care a declanșat o avalanșă de reproșuri: „Fără să te consulți cu mine?”

„Trece Sânziana fix pe lângă mine, dacă nu îl luam eu, îl lua ea“, spune Aris. Din păcate, a luat un cap care îi penaliza, iar sora lui când a văzut ce a făcut a izbucnit teribil.

„De ce nu m-am dus eu dracu să iau alea. Te grăbești prea tare Aris, asta e problema ta!”, strigă cu putere Alexia, care era neagră de supărare.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *