Imagini virale din Vaslui: un șofer fără cauciucuri de iarnă și-a urcat un prieten pe mașină, pentru „aderență”. Reacția Poliției – VIDEO

Imagini virale din Vaslui: un șofer fără cauciucuri de iarnă și-a urcat un prieten pe mașină, pentru „aderență”. Reacția Poliției – VIDEO

Imaginile cu un bărbat urcat pe o mașină care patinează în timp ce urcă o șosea au fost surprinse sâmbătă, când județul Vaslui a avut parte de o ninsoare puternică. Oficialii Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui au declarat, pentru Libertatea, că șoferul a fost identificat și va fi sancționat.

Întreaga scenă a fost surprinsă de un șofer care se deplasa pe DN24, pe ruta Iași-Vaslui. În imagini se observă cum un autoturism BMW, care se deplasa în fața sa, patinează, iar bărbatul urcat pe portbagaj se balansează pentru a spori aderența.

Indignat de întreaga scenă, martorul a făcut publice imaginile care au fost publicate pe pagina de Facebook Radar Vaslui. În scurt timp, filmulețul s-a viralizat, adunând sute de distribuiri și mii de comentarii în mediul online.

„Așa ceva nu este permis nicăieri, apoi le plângi de milă când îi vezi întinși pe asfalt”, „Cap are, minte îi mai trebuie”, „Și-a luat Bmv’eu și a rămas fără bani de anvelope de iarnă”, „Nu are caii potcoviți” sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Amendă pentru încălcarea regulilor privind transportul persoanelor

Oficialii Inspectoratului de Poliție Vaslui au anunțat că s-au autosesizat în acest caz. iar conducătorul auto și bărbatul urcat pe mașină au fost identificați de polițiștii rutieri în cursul zilei de duminică.

„Ca urmare a activităților desfășurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni. Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002 (nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule n. r) ”, au declarat oficialii IPJ Vaslui.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *