Un român a anunțat că soția lui a dispărut într-un oraș din Germania, polițiștii au căutat-o și au găsit-o la închisoare. Apoi l-au arestat și pe el

Un român a anunțat că soția lui a dispărut într-un oraș din Germania, polițiștii au căutat-o și au găsit-o la închisoare. Apoi l-au arestat și pe el

Un român de 31 de ani s-a prezentat la secția de poliție din Poing, vineri seara, 17 noiembrie. Era îngrijorat pentru soția lui, și ea româncă, pentru că nu îi mai răspundea la apelurile telefonice, a informat Poliția germană, citată de tabloidul TZ.

După ce au discutat cu românul și au cerut mai multe detalii, apoi au demarat cercetările, agenții au aflat că femeia presupus dispărută era, de fapt, un suspect înregistrat chiar la secția de poliție Poing, care furase în oraș în aceeași zi și, în timp ce poliția înregistra plângerea, s-a descoperit că pe numele ei exista un mandat de arestare din Baden.

Parchetul Baden a arestat-o pe româncă și a fost transferată la închisoarea pentru femei de la München -Stadelheim, în jurul orei 19.00 pentru a-și ispăși pedeapsa cu închisoarea pentru un alt furt.

În momentul în care bărbatul și-a prezentat actele, a reieșit că acesta trebuia și el arestat la cererea Parchetului din Baden, pentru complicitate la furtul pentru care a fost închisă soția lui. „Așadar, i s-a explicat muncitorului român că și el trebuie trimis la închisoare”, a declarat un purtător de cuvânt al biroului de Poliție din Poinger.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *