Anunțul făcut de Anda Adam la un an de la cununia civilă cu Yosif Mohaci. „Nu putem să vă dăm detalii”

Anunțul făcut de Anda Adam la un an de la cununia civilă cu Yosif Mohaci. „Nu putem să vă dăm detalii”

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au cununat civil anul trecut, iar acum, artista a făcut anuntul despre ceea ce se va întâmpla în familia ei. Vedeta a mai fost căsătorită cu Sorin Niculescu și au împreună o fată, pe Eveline.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit civil la sfârșitul anului trecut, însă nu au făcut până acum cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Astfel că, la aproape un an de la cununia civilă, artista a dezvăluit când își va uni destinele în fața lui Dumnezeu cu bărbatul iubit, dar și cum va arăta evenimentul.

„Vom face și noi nunta(n.r. în 2024), pentru că nu am apucat, din cauza lucrurilor pe care le-am pus pe hârtie, plecări la filmări, prin țară, dar pe lângă nunta pe care dorim să o planificăm să iasă totul perfect și să fie wow.(…) Nu putem să vă dăm detalii, că nu le știm nici noi. Cel puțin va fi o nuntă religioasă. Ceea ce pot să vă spun sigur e că nu se va fura mireasa, mai degrabă mirele, dar mireasa nu.

Mi se pare aiurea să lipsești de la propriul tău eveniment atât de special, să lipsești o oră din alea câteva ore care înseamnă nunta, nu, nu. La noi nu se fură mireasa”, a declarat Anda Adam pentru Spynews.ro.

Joseph, soțul Andei Adam, joacă în „Miami Bici 2”

Joseph, soțul Andei Adam, și-a dorit mult să joace în „Miami Bici 2” și a suportat toate cheltuielile pentru filmările care au avut loc în Los Angeles. Bărbatul este personaj principal și are un rol negativ.Începând cu 24 noiembrie, „Miami Bici 2” va putea fi văzut în toate cinematografele din țară.

Soțul Andei Adam a reușit să obțină un rol în filmul regizat de Jesus del Cerro și a fost extrem de fericit când a trecut de casting. Într-un interviu pentru Playtech.ro, Codin Maticiuc a povestit despre filmul în care are rol principal.

Actorul a mărturisit că Joseph Adam a insistat să apară în peliculă, ba chiar s-a oferit să își plătească singur toate cheltuielile din SUA. Filmările pentru „Miami Bici 2” au avut loc în Los Angeles.

Anda Adam și-a însoțit soțul la filmări și au închiriat o casă în Statele Unite ale Americii. „Joseph Adam a fost cu noi acolo și a jucat. Este unul dintre personajele negative principale. Anda nu, Anda era și ea acolo, nu s-a pus niciodată problema să joace Anda în film, era și ea acolo cu soțul în Los Angeles. Au venit împreună la filmări”, a povestit Codin Maticiuc.

Întrebat cum a fost ales Joseph Adam pentru „Miami Bici 2”, actorul din „Clanul” a răspuns: „Suntem destul de apropiați eu cu Anda și tot îmi spunea că el a făcut niște cursuri prin Los Angeles și că și-ar dori. Și am organizat un casting pe care l-am și anunțat și pe Instagram, și pe Facebook.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *