Gestul făcut de Cătălin Dobrescu după ce Oana Radu a anunțat că s-au despărțit. Acum câteva zile declara public cât de mult o iubește

Gestul făcut de Cătălin Dobrescu după ce Oana Radu a anunțat că s-au despărțit. Acum câteva zile declara public cât de mult o iubește

Cătălin Dobrescu a atras atenția cu decizia luată ieri, după ce Oana Radu a anunțat public, pe Instagram, că s-au despărțit. Cei doi sunt căsătoriți din august 2020.

De o bună perioadă de timp se zvonea că artista și soțul ei, Cătălin Dobrescu, nu mai formează un cuplu. Au ocolit luni de zile subiectul, până de curând, când Oana Radu a confirmat că ea și Cătălin Dobrescu s-au despărțit.

„Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online.

După anunțul făcut de cântăreață, Cătălin Dobrescu a păstrat tăcerea, nu a vorbit deloc despre separare, însă a surprins cu gestul său. Bărbatul a șters toate fotografiile pe care le avea cu soția sa, dar și videoclipurile de pe contul lui de Tik Tok și pare că vrea să se axeze doar pe carieră în perioadă următoare, scrie wowbiz.ro.

Decizia lui vine la doar câteva zile după ce acesta a postat pe contul său de Tik Tok un videoclip în care aparea Oana Radu și nu s-a ferit nici să-i arate public iubirea pe care i-o poartă. „Prea mult o iubesc pe femeia asta. Chiar dacă de multe ori nu arăt, prea mult te iubesc!”, a transmis atunci Cătălin Dobrescu.

Oana Radu anunțase că trece printr-o perioadă dificilă

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, iar căsnicia lor părea foarte stabilă și bazată pe iubire sinceră. Recent au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Când s-a aflat despre posibila despărțire, soțul Oanei a fost contactat de jurnaliști pentru a lămuri aceste speculații, însă el nu a negat atunci despărțirea, dar nici nu a confirmat că nu mai formează un cuplu cu artista. Cătălin a preferat să fie discret cu viața sa personală.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu pentru spynews.ro.

„Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte!”

La momentul respectiv, Oana Radu a transmis un mesaj care a ridicat mai multe semne de întrebare în rândul fanilor ei. Celebra artista anunța că trece printr-o perioadă dificilă și că va fi mai mult absentă în mediul online.

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând! (…) Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte! 😓 Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *