Un mecanic de locomotivă a lovit cu trenul două mașini, în 5 zile, în Bistrița. Un șofer a murit, al doilea e în comă

Un mecanic de locomotivă a lovit cu trenul două mașini, în 5 zile, în Bistrița. Un șofer a murit, al doilea e în comă

În doar 5 zile, același mecanic de locomotivă a lovit două mașini pe calea ferată, la două treceri de nivel diferite din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul din primul accident e în comă, cel din al doilea a murit, scrie portalul de știri feroviare Club Feroviar.

Mecanicul de locomotivă implicat în accidentul feroviar de la Feldru, în urma căruia un bărbat a murit, vineri, 17 noiembrie, a fost implicat, cu o săptămână înainte, și în accidentul de la Nimigea de Jos. Un tânăr de doar 18 ani a ajuns la spital, în comă, după accidentul de pe 13 noiembrie.

Un bărbat de 65 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de tren. Acesta nu ar fi oprit la o trecere la nivel cu calea ferată din Feldru. Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut să-l salveze și a declarat decesul.

Mașina pe care o conducea acesta și cu care a intrat în fața trenului care circula pe relația Ilva Mică-Beclean pe Someș-Dej a fost târâtă pe șine mai bine de 300 de metri. În tren se aflau doar trei călători, care nu au fost răniți în urma impactului.

Din păcate, mecanicul de tren este același care luni a mai lovit o mașină, în Nimigea de Jos, tot în județul Bistrița-Năsăud. Atunci, trenul 1832, în care se aflau 150 de pasageri și personalul feroviar, a lovit la o trecere la nivel un autoturism marca BMW. Mașina era condusă de un tânăr de 18 ani.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *