Shakira scapă de închisoare! Cum a reușit superstarul columbian să-i înduplece pe judecători

Shakira scapă de închisoare! Cum a reușit superstarul columbian să-i înduplece pe judecători

Ca parte a înțelegerii, ea a acceptat acuzațiile și o amendă de 50% din suma datorată, mai mult de 7 milioane de euro. Procurorii cereau o pedeapsă de peste opt ani de închisoare.

De asemenea, ea a acceptat o altă amendă de 438.000 de euro pentru a evita o pedeapsă de trei ani de închisoare, a declarat judecătorul în timpul primei audieri.

„Recunoașteți faptele și vă conformați cu noile sancțiuni care au fost solicitate?”, a întrebat judecătorul Jose Manuel del Amo Sanchez. „Da”, a răspuns Shakira.

Îmbrăcată într-un costum roz, asortat cu o geantă de aceeași culoare și ochelari de soare, ea a sosit cu câteva minute înainte de ora 10.00, însoțită de avocații săi. Joi seară, Shakira a câștigat două premii Latin Grammy la Sevilla.

Anterior, cântăreața, care este vizată de o a doua anchetă de fraudă fiscală, promisese să lupte împotriva acestor „acuzații false”.

Procuratura cerea o pedeapsă de până la opt ani de închisoare și plata taxelor despre care autoritățile spaniole spuneau că le datorează.

Procurorii susțineau că Shakira a petrecut mai mult de jumătate din fiecare dintre anii în cauză în Spania și că, prin urmare, era rezidentă obișnuită în această țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *