Procedura pentru acordarea ajutoarelor de încălzire destinate persoanelor nevoiașe se află în plină desfășurare la Sectorul 4

Procedura pentru acordarea ajutoarelor de încălzire destinate persoanelor nevoiașe se află în plină desfășurare la Sectorul 4

Cererile se depun în continuare fie online, fie direct la sediul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei Nr. 12-18, Grand Arena Mall, etaj 1, unde se și oferă ajutor la întocmirea dosarelor.

Toate informațiile referitoare la actele care trebuie depuse la dosar sunt disponibile accesând următorul link – https://dgaspc4.ro/servicii/ajutoare-pentru–nc-lzirea-locuin-ei?

”Colegii de la Totul Verde au dus lemnele la oamenii nevoiași din Sectorul 4! Nu lăsăm pe nimeni în urmă și nu o vom face niciodată”, a anunțat primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina oficială de Facebook.

Înscrierile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuințelor și a suplimentelor pentru energie sunt destinate persoanelor ale căror venituri lunare nu depășesc 1.386 lei/persoană, în cazul familiei, și de 2.053 lei, în cazul persoanelor singure.

Materialul lemnos provine exclusiv din toaletările efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Cei de la Totul Verde se ocupă de distribuire, au listele cu toți cei înscriși și vor ajunge la fiecare dintre ei cu mașina plină de lemne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *