Al treilea suspect în asasinatul de la Sibiu are antecedente penale! Bărbatul ar mai fi fost închis de două ori – Ce fapte a comis

Al treilea suspect în asasinatul de la Sibiu are antecedente penale! Bărbatul ar mai fi fost închis de două ori – Ce fapte a comis

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, este născut în localitatea Valea Stanciului din județul Dolj, are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, iar fotografia sa a fost publicată pe site-ul Poliției Române, la rubrica „persoane date în urmărire”.

Pe numele său există un mandat de arestare preventivă pentru calificat și pentru două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Bărbatul nu este însă a prima abatere. Din contră, acesta are antecedenate penale. Se pare că acesta a fost închis pentru furt de telefoane mobile dintr-un mall din Slovenia, paguba fiind de 125.000 de euro. În plus de asta, el ar mai fi fost închis și pentru trafic de droguri, lucru confirmat chiar de mama acestuia. 

Ce este metoda Arbatachar prin care a fost torturat Adrian Kreiner – Detalii șocante de la anchetatori

Femeia a declarat la un post TV că îl vedea în stare să comită un furt, dar în niciun caz o crimă, susținând că fiul ei este plecat de mulți ani din localitate și că nu a mai luat legătura cu el de peste 20 de ani.

Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Filmul asasinatului

Anchetatorii au explicat că au fost cinci suspecţi – patru bărbaţi şi o femeie care au plecat de la Dumbrăviţa, judeţul Timiş, cu o maşină pe care au lăsat-o la Deva. În municipiul Sibiu, au intrat cu o altă maşină. Femeia a închiriat un apartament pentru trei nopţi, apoi ea şi bărbatul au plecat din oraş, neluând parte la jaf şi la crimă.

Potrivit anchetatorilor, suspeţii au supravegheat casa victimei încă din noaptea de 4/5 noiembrie. Cei trei suspecţi au sărit gardul şi au urcat în podul unei locuinţe aflate peste drum de casa victimei , de unde au monitorizat locuinţa omului de afaceri.

„În 6.11.2023, la 2.23 de minute au părăsit podul, au forţat un element din gardul imobilului victimei şi au pătruns în curtea victimei, au deşurubat becurile din curte şi au intrat în garajul victimei”, a precizat procurorul de caz.

Potrivit acestuia, al treilea suspect a rămas în stradă şi a intrat în interior mult mai târziu.

Victima a fost găsită pe canapeaua din living. Fusese legată de mâini şi de picioare şi apoi pusă pe jos.

Poziţia în care a fost legat omul de afaceri este specifică unor proceduri de tortură, care generează o durere extremă, care ar fi trebuit să forţeze victima să ofere datele de acces la seif şi locaţia unde se află bunuri de valoare.

Fiica victimei, aflată la etaj, a fost şi ea ameninţată, cu un pistol, în repetate rănduri, cerându-i-se să spună combinaţia de la seif.

Suspecţii chiar au armat pistolul pentru a o determina să spună datele, iar discuţia cu ea a fost în limba engleză.

Anchetatorii au stabilit că niciunul dintre autori nu cunoştea victima, dar se ia în calcul faptul că au acţionat la pont, dar nu pentru a săvârşi o crimă. Nu există încă date despre cine a dat pontul, dar se presupune că este un cunoscut al omului de afaceri.

Anchetatorii au date că trei dintre suspecţi au plecat deja din ţară chiar din seara zilei în care a fost anunţat decesul victimei. Este posibil ca aceștia să fie în Germania sau în Belgia, ţări din care au revenit recent din România.

Atacatorii au plecat din caza victimei cu 16 ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro.

Omul de afaceri ucis avea 50 de ani.

Citește și Crima din Sibiu. Filmul asasinatului omului de afaceri Adrian Kreiner. Detalii șocante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *