George Tănase se transformă în Bănel Nicoliță la „iRoast”: ,,Fotbalul românesc s-a cam dus în jos, mi se pare că jucătorii vor să viziteze Titanicul’’

George Tănase se transformă în Bănel Nicoliță la „iRoast”: ,,Fotbalul românesc s-a cam dus în jos, mi se pare că jucătorii vor să viziteze Titanicul’’

George Tănase urcă pe scena de la „iRoast”, emisiune difuzată la Antena 1 mâine seară, de la ora 20.30. Comediantul se transformă în fostul fotbalist Bănel Nicoliță și face mai multe glume despre fotbalul românesc.

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul „iUmor”, într-o ediţie specială iRoast, marți, 21 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1. Confruntarea România – Elveția, difuzată marțea aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială „iUmor – iRoast” fotbalistic, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului.

Rând pe rând, Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat. Unul dintre numele sonore care a urcat pe scena „iRoast” înainte de meciul România – Elveția este nimeni altul decât Bănel Nicoliță, impersonat de George Tănase, care, când l-a văzut pe Florin Gardoș în platou, nu a ratat ocazia de a-l lua la roast pe fotbalistul român.

Ce i-a spus George Tănase, transformat în Bănel Nicoliță, lui Florin Gardoș

„Văd că apari des aici, apari mai des decât ai apărut la Southampton în patru ani, nu știu ce-i cu tine. Îți cam place așa pe caterincă!”.

Apoi, el a continuat cu alte glume: „Nimic nu se compară cu gafele de pe teren, mai ales cu alea de la conferința de presă; alea sunt bombă; sunt mai rele decât declarațiile pe care le dădeam eu.

Singura diferență e că, la o conferință, poți, cel mult, să o dai în bară; pe teren… poți să o dai direct în propria poartă!”, a mai declarat George Tănase transformat în Bănel Nicoliță. Totodată și Andreea Ibacka, Andrei Garici și Marcelo Cobzaru au pregătit momente speciale.

Povestea incredibilă a lui Bănel Nicoliță: „Am avut o copilărie săracă, nu aveam ce să mâncăm”

Bănel Nicoliță (37 de ani) a renunțat la fotbalul de performanță, iar acum este proprietarul și antrenorul unei școli de fotbal din București. „Deja avem 60 de copii și asta e cea mai mare bucurie. În fața lor au un om care a făcut istorie pentru fotbalul românesc”, a spus acesta în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Dar până să ajungă aici și să scrie o pagină de istorie pentru FCSB, Bănel Nicoliță, născut la Făurei, în județul Brăila, a avut o copilărie grea. „Nu aveam ce să mâncăm! Erau zile în care dormeam nemâncați. Nu mi-a fost niciodată rușine s-o recunosc. Dimineața, când ne trezeam, cine prindea hăinuța pentru școală o lua. Făceam cu schimbul. Cu haina, cu adidașii, cu tricoul și așa mai departe. Mă bucur că am avut puterea să trec peste multe în viață”, a povestit Bănel la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO.

De la 8 ani, acesta a început să câștige propriii bani: „Munceam cu ziua. Mergeam de la 5 dimineața la muncă, apoi mă duceam la școală și după la antrenament. Nu m-am dat la o parte de la nimic. Ce era pentru familie nu refuzam niciodată. Eu am ajutat pe toată lumea și le-am oferit toată dragostea mea, nu doar banii”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *