Miss Nepal 2023, ovaționată la proba costumului de baie: „O femeie frumoasă și plină de curaj”. Apariția ei s-a viralizat și în România

Miss Nepal 2023, ovaționată la proba costumului de baie: „O femeie frumoasă și plină de curaj”. Apariția ei s-a viralizat și în România

Jane Garrett a reprezentat Nepalul la Miss Universe 2023, care s-a desfășurat în San Salvador, pe 18 noiembrie 2023. Ea e primul model plus-size care a participat la celebrul concurs de frumusețe, competiție în cadrul căreia a atras atenția cu aparițiile ei.

Chiar dacă Miss Nicaragua a câștigat concursul Miss Universe 2023, multe alte concurente din cadrul competiției de frumusețe au impresionat pe podium. Printre acestea se numără și Miss Nepal 2023, Jane Garret, care s-a clasat în TOP 20 la ediția de anul acesta a concursului.

Prima femeie plus size din istoria competiției Miss Universe a urcat de mai multe ori pe podium, prima dată într-o rochie de seară, vișinie, decoltată în zona bustului și cu trenă lungă. Cea care a stârnit cele mai multe reacții a fost apariția lui Jane Garrett în costum de baie, într-o etapă preliminară.

Fotomodelul a defilat încrezătoare pe podium într-un costum de baie întreg, într-o nuanță metalizată. Încrezătoare, Miss Nepal 2023 a fost ovaționată de toți cei prezenți. Apariția ei s-a viralizat pe rețelele de socializare, inclusiv în România.

„Fiecare are standardele proprii în ceea ce privește frumusețea fizică”

Pe pagina de Facebook „El Emigante” a fost distribuit un clip video cu momentul în care Miss Nepal 2023 defilează în costum de baie, fiind aplaudată de toți cei prezenți. Aproape 440.000 de vizualizări are clipul, la care mulți au și reacționat, postarea având peste 1.300 de comentarii.

Unii au felicitat-o pe Miss Nepal 2023 pentru apariția ei, în timp ce alții au criticat-o. „Adevărul e că nu e răpitor de frumoasă, dar are un sex appeal ce surclasează orice așteptări! Îmi place teribil încrederea ei, asta arată o asumare a valorii personale și mie oamenii siguri pe ei îmi plac mult.

Între o tipă din asta oversized, dar extrem de încrezătoare în șarmul ei și una care respectă orice stereotip european de frumusețe, dar care e ori frustrată, ori deprimată că s-a îngrășat cu 500 de grame săptămâna trecută… o prefer pe cea oversized!”, „De ce ar trebui o miss sa aibă corpul perfect?”, „Doamne ajută, în sfârșit o femeie normală! Felicitări!”, „Din punctul meu de vedere așa arată o femeie frumoasă, cu forme. E superbă!”, „O femeie frumoasă și plină de curaj”, „Fiecare are standardele proprii în ceea ce privește frumusețea fizică. Te poți vedea bine și așa, și altfel. Însă cea mai mare greșeală a femeilor este să ne denigrăm una pe cealaltă sau să ne înțepăm din cauza aspectului fizic.”.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=252&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fel.emigrante1%2Fvideos%2F2290012027870913%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”252″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Cine e Jane Garrett

Jane Garrett, în vârstă de 22 de ani, este fotomodel. „În calitate de femeie cu forme care nu respectă anumite standarde de frumusețe, sunt aici pentru a reprezenta toate femeile”, a declarat ea într-un interviu acordat revistei Hola, înainte de apariția la Miss Universe 2023.

Miss Nepal 2023 a mai dezvăluit că a fost de multe ori criticată pentru înfățișarea ei. „Cu câțiva ani în urmă, eram o persoană foarte nesigură și aveam o stimă de sine foarte scăzută. Acum, mă iubesc, iar asta înseamnă succes pentru mine”, a declarat ea pentru Hola.

„Cred că nu există un singur mod de a fi frumoasă, fiecare femeie este frumoasă așa cum este.”, a încheiat ea.

Foto: Hepta, Profimedia, Facebook Jane Garrett

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *