Anunțul despre sarcină făcut de Suki Waterhouse, iubita lui Robert Pattinson, a devenit viral pe rețelele sociale

Anunțul despre sarcină făcut de Suki Waterhouse, iubita lui Robert Pattinson, a devenit viral pe rețelele sociale

Suki Waterhouse și Robert Pattison sunt împreună din 2018 și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri. Suki a făcut un gest către burtica sa și a făcut o glumă la Festivalul Corona Capital din Mexico City, duminică, 19 noiembrie. Anunțul despre sarcină a devenit viral pe rețelele sociale.

Suki Waterhouse a confirmat în sfârșit că este însărcinată cu primul ei copil cu Robert Pattinson. Cu toate acestea, în loc să opteze pentru o postare pe Instagram sau o declarație de presă pentru a dezvălui știrile, ea a decis să o facă pe scenă, în timpul spectacolului ei la Festivalul Corona Capital din Mexico City.

„M-am gândit să port ceva sclipitor astăzi pentru a vă distrage atenția de la altceva”, a spus cântăreața, în timp ce își împingea înapoi jacheta roz pufoasă pentru a face un gest spre stomacul ei. Cu toate acestea, după ce aplauzele puternice ale mulțimii au început să se stingă, ea a glumit: „Nu sunt sigură că funcționează”.

Un videoclip cu remarcile ei vesele a devenit rapid viral pe TikTok, după ce un internaut a postat clipul. Un cont de fan a postat-o apoi pe X, site-ul cunoscut anterior sub numele de Twitter, unde a strâns sute de mii de vizualizări.

O sursă a mai spus pentru Entertainment Tonight că cuplul se așteaptă. „Suki Waterhouse și Rob Pattinson așteaptă primul lor copil împreună. Este atât de fericită, încântată și recunoscătoare pentru această experiență. Suki și Rob sunt adorabili împreună”, au spus aceștia pentru presa, potrivit Vogue.Waterhouse și Pattinson au fost surprinși pentru prima dată în 2018 și de atunci au avut doar câteva apariții publice împreună, inclusiv la Gala Met din 2023. În februarie 2023, ea a vorbit despre relația lor în The Sunday Times. „Sunt șocată că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani”, a spus ea. „Întotdeauna avem atât de multe de spus și îl găsesc amuzant”, a mai adăugat viitoarea mamă.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *