Alertă de METEORIT la Strasbourg. Un obiect ceresc ar fi căzut pe o mașină – VIDEO

Alertă de METEORIT la Strasbourg. Un obiect ceresc ar fi căzut pe o mașină – VIDEO

Pompierii au fost chemaţi să intervină la o „degajare de fum dintr-o maşină” dintr-un cartier de la periferia Strasbourgului, potrivit AFP.

După ce au văzut mmodul în care a fost avariat autoturismul, chiar specialiștii au comunicat că pare să fie vorba de ceva căzut din cer „(…) Bănuim că este vorba despre căderea unui corp stelar”, a scris Serviciul Departamental de Incendiu şi Salvare (SDIS) din Bas-Rhin în procesul-verbal al intervenţiei, publicat luni la prânz.

”La sosirea noastră, am constatat un impact relativ important, cu un diametru de aproximativ 50 de centimetri, care a trecut prin capota, caroseria şi rezervorul vehiculului. (…) Fie obiectul este atât de mic încât nu l-am putut găsi, fie impactul a fost atât de puternic încât obiectul s-a dezintegrat şi transformat în praf”, a declarat AFP căpitanul pompierilor Matthieu Colobert, conform News.ro..

 

@admirlabete #fyp #pourtoi #furyoupage #tiktok #fypage #basrhin #alsace #meteorite #ovni #asteroid #planete #terre #nature #strasbourg ♬ Creepy Violins – Apollo Nove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *