Răzvan Fodor a vorbit fără reținere despre căsnicia pe care o are de 14 ani cu Irina. „Știm cum să sărim din una în alta”

Răzvan Fodor a vorbit fără reținere despre căsnicia pe care o are de 14 ani cu Irina. „Știm cum să sărim din una în alta”

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au împreună o fată și o căsnicie discretă. Recent, actorul a vorbit despre cum merg lucrurile în familia lui și cum reușesc el și Irina să se împartă între viața de familie și carieră.

„Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată, și pentru asta îi sun recunoscător lui Doamne-Doamne. Sărbătorim în fiecare zi în care suntem noi bine și sănătoși.

De zilele noastre facem cam aceleași lucruri, în care inserăm un mic cadou, care nu are vreo semnificație financiară, vreo fentă, vreo nebunie. Nu există! Eu mă bucur de nevastă-mea de 14 ani, zi de zi și ea de mine și uite așa cred că o ducem până la sfârșitul vieții.”, a mărturisit Răzvan Fodor, în urmă cu puțin timp, pentru unica.ro.

„Sunt tot felul de meme-uri din astea motivaționale la care nu mă uit, numai că am citit ceva că părintele care nu se chinuie, nu îi pasă. Deci, viața de părinte e foarte complicată. Nu mi-e nimic greu, mă descurc, dar trebuie să fiu implicat, adică nu ai cum să faci lucruri.

Nu poți să ai și copil educat și să ai și job full-time și atunci e cumva șmecheria mea și a Irinei că știm cum să sărim din una în alta și să ne ocupăm atât de joburile noastre și s-o facem bine, cât și de educația copilului.”, a mai spus Răzvan Fodor pentru aceeași sursă.

Răzvan Fodor și Irina vor pleca în Laponia

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan și Irina Fodor sunt foarte buni prieteni și nu rare au fost perioadele în care au petrecut vacanțele împreună. De data asta, la începutul lunii decembrie, cei patru se pegătesc de cea mai mare aventură. Irina Fodor a explicat totul pe contul de socializare.

„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat.

A scris Adela Popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie… înțelegeți voi. Ce credeți că a făcut?

A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor. Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine.

Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta. Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. Pe scurt, mergem și noi în Laponia!”, a scris Irina Fodor pe rețelele sale de socializare.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *