Jandarmeriță din Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, prinsă cu droguri în mașină

Jandarmeriță din Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, prinsă cu droguri în mașină

Andreea Bumbac, pentru scurt timp purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, a fost prinsă de poliştii din Bucureşti la un control de rutină, într-o mașină, având substanţe interzise asupra sa, au declarat surse judiciare pentru Libertatea, luni seară, 20 noiembrie.

Jandarmerița era în mașină, dar nu conducea autoturismul, susțin sursele citate.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Române într-un comunicat remis Libertatea.

Aceștia au adăugat că „ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate”.

Jandarmeria a precizat că după ce vor fi terminate verificările interne vor fi luate „măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *