Iluzie optică incredibilă. Unde stă ascunsă pisica din imagine? – Găsește-o în 13 secunde și ești un geniu!

Iluzie optică incredibilă. Unde stă ascunsă pisica din imagine? – Găsește-o în 13 secunde și ești un geniu!

O poți găsi în 13 secunde? Doar 1 % dintre cei care privesc imaginea reușesc să găsească pisica în limita de timp.

Doar 1 din 10 români descoperă animalul din imagine în mai puțin de 5 secunde. Dacă și tu îl vezi, ești un geniu!

În această iluzie optică se află un câine lângă un copac rămas aproape fără frunze. Cei mai mulți dintre cei care privesc imaginea nu reușesc să observe dincolo de aparențe și rămân ancorați doar în perspectiva de ansamblu. Astfel de iluzii optice au rolul de a testa vederea și abilitățile de observare, informează jagranjosh.com. Încearcă să te concentrezi la toate detaliile prezentate din imagine și apoi gândește-te unde ar putea fi pisica ascunsă. Cei cu abilități geniale de observație și atenție reușesc să descopere pisica respectând limita de 13 secunde.

Dacă ai găsit pisica și nu ai depășit limita de timp, te încadrezi în rândul celor 1% de persoane care au reușit să îndeplinească această sarcină în 13 secunde. În cazul în care încă te străduiești să descoperi pisica și nu reușești, încearcă să privești cu atenție frunzele și crengile copacului. Un detaliu important se ascunde printre crengi.

Citește și Imaginea care îți testează atenția. Dacă reușești să o identifici în doar 10 secunde, atunci ai un IQ peste medie

Sursă text: clicksanatate.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *