Un tânăr șofer român a murit împreună cu un coleg de muncă, într-un accidet provocat chiar de el, în Germania: „Au fost aruncați în aer”

Un tânăr șofer român a murit împreună cu un coleg de muncă, într-un accidet provocat chiar de el, în Germania: „Au fost aruncați în aer”

Doi bărbați au fost uciși și alți doi au fost grav răniți într-un accident rutier grav în Hamburg-Allermöhe, sâmbătă seara. Potrivit stadiului actual al anchetei, un român de 23 de ani conducea o dubă Renault Trafic de-a lungul digului Allermöher, în direcția Nettelnburg, atunci când a avut loc accidentul, relatează portalul de știri News.de.

Pe lângă pasagerul în vârstă de 40 de ani, șoferul transporta alți doi bărbați care călătoreau neasigurați în spatele camionetei.

Din motive încă neclare, tânărul de 23 de ani a virat mașina pe bordura din dreapta, cu o viteză probabil nepotrivită, și apoi a pierdut controlul vehiculului. Furgoneta a virat apoi de pe drum la stânga și s-a izbit frontal de un copac.

În urma coliziunii, șoferul și pasagerul au fost blocați în vehicul și răniți grav. Unul dintre cei doi bărbați din spatele autoutilitarei (în vârstă de 29) a suferit și el leziuni care i-au pus viața în pericol, astfel încât polițiștii ajunși la locul accidentului au fost nevoiți să efectueze ei manevre de resuscitare. Cel de-al doilea bărbat din spatele dubei a suferit răni grave, dar care nu îi pun viața în pericol.

Foto: HA

Toate cele patru persoane rănite au fost transportate la spitalele din împrejurimi cu o ambulanță, dar atât șoferul român, cât și pasagerul de 29 de ani din zona de încărcare, au decedat acolo în urma rănilor grave.

Cotidianul Hamburger Abendblatt scrie că „cei doi bărbați aflați în spatele dubei au fost aruncați în aer”, atât de violent a fost impactul cu copacul.

Întrucât cei patru bărbați sunt din România și Bulgaria, polițiștii bănuiesc că erau meșteri care lucrau în apropiere.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *