Mike, iubitul Iuliei Albu, în lacrimi la America Express. A început să plângă în fața tuturor. „Îmi pare rău pentru dumneavoastră”

Mike, iubitul Iuliei Albu, în lacrimi la America Express. A început să plângă în fața tuturor. „Îmi pare rău pentru dumneavoastră”

Aseară, la America Express, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar concurentii au avut parte de trăiri intense alături de oamenii pe care i-au cunoscut. Iuli Albu și Mike au primit o lecție de viața de la cea care le-a oferit cazare la America Express, în ediția 22 din 20 noiembrie 2023. Cei doi nu și-au putut stăpâni lacrimile.

În timp ce echipele imune se răsfață la hotel și închină un pahar în cinstea vicotoriei lor, cei mai puțini norocoși încă rătăcesc pe străzi pentru a-și găsi un acoperiș deasupra capului. Cu toate acestea, unele echipe au reușit să găseacă mai repede cazare și s-au bucurat de bunătatea localnicilor.

A fost o zi grea, iar miza imunității mici le-a întins nervii la maxim tuturor concurenților. Însă odată ajunși la adăpost, au putut să dea frâu liber emoțiilor, iar Mike a fost surpins într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum. După o zi ca aceasta, pentru concurenți a fost o adevărată binecuvântare să fie primiți cu brațele deschis de oameni calzi și generoși, care să le asculte păsurile și să le ofere înțelegere și găzdurire.

Iulia Albu și Mike au ajuns în casa unei doamne de profesie avocat, care scrie și pentru un ziar local. Gazda chiar le-a arătat un articol de-ale sale care a stârnit o reacție surprinzătoare în cei doi concurenți America Express, sezonul 6.

„Evoc acele timpuri în care, nu doar că mă preocupam doar de viață, problemele le rezolvam visând, crescând, sănătoasă și puternică.

Când știi să pui valoare pe cine te iubește, la asta sw rezumă viața de zi cu zi, din punctul meu de vedere. Îl rog în fiecare zi pe Creator ca viața să fie mai simplă, mai puțin complicată, mai veselă”, a citit Iulia Albu o parte din text, la Antena 1.

„N-aveam cum să nu mă emoționez pentru că erau niște cuvinte foarte adevărată. Și era o poveste care se vedea că este scrisă din suflet despre ce oameni trebuie să lași în viața ta și ce oameni să nu lași în viața ta. Am rezonat cu povestea ei”, a mărturisit vedeta în timp ce a îmbrățișat-o pe femeie care i-a primit în casa lor.

Aceasta le-a mai dezvăluit că scrie astfel de texte triste pentru că soțul ei a decedat în urmă cu doi ani. Mike a izbucnit în lacrimi.

„Eu plâng din alt motiv, dar îmi pare rău pentru dumneavoastră. Pentru că ați avut ghinionul de a vă pierde soțul”, a precizat și iubitul Iuliei Albu.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *